Spread the love


Μία ακόμη «γενναία οικονομική ένεση», δεκάδων χιλιάδων δολαρίων έλαβε αυστραλιανό νοσοκομειακό ίδρυμα που διενεργεί έρευνες για την καταπολέμηση του καρκίνου, χάρη στις πρωτοβουλίες ομογενών.

Η κινητήρια δύναμη της προσπάθειας είναι η κ. Αθανασία Πεπόνη-Μπρισίμη, η οποία από τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει τα τελευταία δύο χρόνια στη μνήμη της μητέρας της Χριστίνας Πεπόνη, έχει συγκεντρώσει περίπου $300.000.

Τα χρήματα προσφέρθηκαν τμηματικά στη μονάδα Νευρο-Ογκολογίας του Βασιλικού Νοσοκομείου Βορείων Προαστίων Σίδνεϊ (Royal North Shore Hospital – Sydney Neuro-Oncology Group – SNOG), που υπάγεται στο Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών (The Kolling Institute of Medical Research). Πριν λίγες ημέρες διοργανώθηκε ειδική τελετή σε αίθουσα του Νοσοκομείου όπου έγινε ενημέρωση για τη δράση του Ινστιτούτου και απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους δωρητές.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο προεδρεύων του SNOG αυτή την περίοδο, νευροχειρουργός, Dr Raymond John Cook, η νευρο-ογκολόγος, καθηγήτρια Helen Wheeler, η μεταδιδακτορική ερευνήτρια Amanda Hudson, η διευθύντρια του Εργαστηρίου Ερευνών (Bill Walsh Lab), Viive Howel και άλλοι. Οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στις έρευνες και το έργο που προσφέρει το ίδρυμα αλλά και στην πρόοδο που συντελείται για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν τα παρακάτω πρόσωπα και οι οργανισμοί που εκπροσωπούν:

AMP Foundation- Sarah Tabboush και Πέτρος Μπρισίμης

AMP Capital PA Network – Trent Mikkonen

Infrashore- Julie-Anne Mizzi

NAB Business Banking Centre – James Sommerlad – WPB sponsors

Ray White Double Bay- Daniel Pym and Michael Krimotat

Levendi Jewellers – Μιχάλης Λεβέντης

Laverty Pathology – Wes Lawrence CEO

Sydney Fragnance – Jai Evans

Nestle- Katrina Koutroulas- Corporate Marketing Manager

FAW 9- Karina Crocker – MD

Yvonne Manettas.

 



Spread the love