Spread the love


Είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες που τιμά την πατρίδα, και τους ομογενείς, αφού στέφθηκε Miss Pensylvania, τώρα πάει για το επόμενο βήμα. Το τίτλο της ομορφότερης κοπέλας στην Αμερική, στις 5 Ιουνίου.

Δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει το τίτλο της Miss USA είναι η Ελληνίδα Έλενα Λακουάτρα (Elena LaQuatra), που έχει ήδη κατακτήσει το στέμμα στην Πολιτεία της, και έγινε Miss Pensylvania.

Στις 5 Ιουνίου η Ελληνίδα καλλονή, με καταγωγή από την Ιθάκη, ξεχωρίζει όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τη δύναμη της ψυχής της.

Η Έλενα Λακουάτρα αποτελεί έμπνευση και πρότυπο για τα άτομα με αναπηρία που θέλουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, αφού παρόλο που έχασε την ακοή της σε ηλικία μόλις 4 ετών, έχει καταφέρει να διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο μόντελινγκ αλλά και στην τηλεοπτική δημοσιογραφία.

Η 24χρονη Miss Pennsylvania, η οποία ακούει με τη βοήθεια ενός εξελιγμένου κοχλιακού εμφυτεύματος, αναφέρεται με κάθε ευκαιρία στην Ελλάδα και, όπως ανέφερε η μητέρα της είναι ιδιαίτερα περήφανη για την ελληνική καταγωγή της και την πατρίδα της Ιθάκη, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Μάλιστα εφόσον κερδίσει τον τίτλο, θα είναι η πρώτη φορά που και η Miss USA και η Miss America (Βασιλική Καντρέλ) θα είναι Ελληνίδες.

Elena LaQuatra 12

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού ομορφιάς, η Έλενα αφηγείται την ιστορία της μέσα σε δύο λεπτά.

Όπως σημειώνει, το pappaspost.com, η νεαρή κοπέλα μιλά για το πως έχασε την ακοή της, όταν μόλις στην ηλικία των 4 ετών προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, αλλά και το πώς κατόρθωσε να ξεπεράσει την τεράστια αλλαγή στη ζωή της.

Elena LaQuatra 13

Η Έλενα, στο βίντεο, είπε περίπου 8 φορές τη λέξη «Greek», δηλώνοντας περήφανη για την καταγωγή της και για την μεγάλη της οικογένεια.

Elena LaQuatra 9

Δείτε την σελίδα της: elenalaquatra.com

Δείτε τη στο facebook το twitter και στο instagram

Elena LaQuatra 1


Elena LaQuatra 14 Elena LaQuatra 11 Elena LaQuatra 10 Elena LaQuatra 8 Elena LaQuatra 7 Elena LaQuatra 6 Elena LaQuatra 5 Elena LaQuatra 4 Elena LaQuatra 3



Spread the love