Spread the love


Ο Τζέιμς Καλιάρντος (James Kaliardos) είναι make-up artist και επιχειρηματίας. Δεν τον αποκαλούν τον μακιγιέρ των σταρ άδικα, καθώς επιμελείται το μακιγιάζ των πιο διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστριών.

Ο Τζέιμς Καλιάρντος (James Kaliardos) είναι make-up artist και επιχειρηματίας. Δεν τον αποκαλούν τον μακιγιέρ των σταρ άδικα, καθώς επιμελείται το μακιγιάζ των πιο διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστριών, όπως η Μαντόνα, η Lady Gaga, η Τζούλιαν Μουρ, η Μπιγιονσέ, η Νικόλ Κίντμαν, η Αντζελίνα Τζολί, η Κάμερον Ντίαζ, η Κέιτ Γουίνσλετ, η Τζένιφερ Κόνελι, η Τάιρα Μπανκς, η Ντρου Μπάριμορ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Είναι ο ανώτερος make up artist στην εταιρεία L’Oréal Paris και lead artist στην M.A.C Cosmetics. Είναι ένας από τους ιδρυτές των περιοδικών Visionaire και V magazine.

Γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών και ο πατέρας του είναι από την Ελλάδα. Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη σε ηλικία 17 ετών, όπου και έγινε δεκτός στη Νέα Σχολή Σχεδίου Πάρσονς στη Νέα Υόρκη και διδάχτηκε ιστορία τέχνης, σχέδιο, φωτογραφία, θέατρο και κινηματογράφο.

Ξεκίνησε να εργάζεται στο περιοδικό Details, εκεί εργαζόταν και ο Stephen Gan ως διευθυντής μόδας. Μαζί με τον Stephen Gan και τη Cecilia Dean, ίδρυσαν το περιοδικό “Visionaire” το 1991. Το 1999, παρουσίασαν το διμηνιαίο περιοδικό “V Magazine” που καλύπτει τόσο το κομμάτι της μόδας όσο και του πολιτισμού.

Είναι ευρέως γνωστός για τη δουλειά του και έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ πολλών μοντέλων σε διεθνείς εκθέσεις μόδας. Έχει εργαστεί με την Ellenvon Unwerth, με τους Stevens Klein και Meisel, καθώς και με τους φωτογράφους Irving Penn και Richard Avedon.

Το 1996, ο Τζέιμς Καλιάρντος (James Kaliardos) ίδρυσε τον θίασο “The Innocent Theatre Company” με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Δείτε τον στο Facebook, το Twitter και το Instagram

James Kaliardos James Kaliardos James Kaliardos James Kaliardos

James Kaliardos James Kaliardos James Kaliardos



Spread the love