Spread the love


Στην πεντάδα των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ευρώπης συγκαταλέγεται  ξενοδοχείο στην Αργολίδα, για ακόμη μία χρονιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα Travel Awards 2017, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από το γνωστό περιοδικό στο είδος του Conde Nast Traveller, το Amanzoe είναι το 4ο καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη και 26ο σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με την ψηφοφορία των αναγνωστών του.

Το διάσημο ξενοδοχείο βρίσκεται στο Κρανίδι της Αργολίδας και από αυτό έχουν «παρελάσει» διάσημοι κοσμικοί, με πιο πρόσφατους τους Μπέκαμ, ενώ πολλοί έρχονται ινκόγκνιτο.

To ξενοδοχείο είχε ψηφιστεί και ως το πιο ακριβό για το 2016, αλλά πέρυσι είχε βρεθεί στη 17η θέση ανάμεσα στο Τop 20 των καλύτερων ξενοδοχείων σε Ευρώπη, Ρωσία και Τουρκία του ίδιου περιοδικού.

Με θέα στον Αργοσαρωνικό, το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 38 βίλες με ιδιωτικές πισίνες, ενώ το μέρος είναι «βυθισμένο» σε μία μεγάλη έκταση από αμπέλια και ελαιόδεντρα.

ξενοδοχείο στην Αργολίδα ξενοδοχείο στην Αργολίδα ξενοδοχείο στην Αργολίδα ξενοδοχείο στην Αργολίδα ξενοδοχείο στην Αργολίδα ξενοδοχείο στην Αργολίδα ξενοδοχείο στην Αργολίδα ξενοδοχείο στην Αργολίδα ξενοδοχείο στην Αργολίδα

 



Spread the love