Spread the love


Πανέτοιμο το ελληνικό περίπτερο ετοιμάζεται για την αυριανή έναρξη της εφετινής World Travel Market, η οποία αναμένεται εξαιρετικά θετική για την Ελλάδα, τον ελληνικό Τουρισμό και τους επιχειρηματίες που μαζικά συμμετέχουν στην εφετινή έκθεση.

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, στη φιλοσοφία και την αισθητική των νησιών της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποδέχεται στο Λονδίνο τους εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής σκηνής, στη μεγάλη τουριστική έκθεση World Travel Market.

Για μια ακόμη χρονιά, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου πρωταγωνιστούν στη σημαντικότερη ετήσια συνάντηση που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή ολόκληρης της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.

Με τον αέρα της Περιφέρειας – πρωταθλήτριας στις τουριστικές επιδόσεις, που διαμορφώνει τις τουριστικές εξελίξεις στη χώρα, το Νότιο Αιγαίο με 23 συμμετοχές νησιών της, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στο διεθνή ανταγωνισμό, σε μια έκθεση που φιλοξενεί περισσότερες από 180 χώρες και 5.000 εκθέτες.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας, η αισθητική του οποίου, από πέρυσι έχει αλλάξει ριζικά, για να ανταποκρίνεται και να αποδίδει το πραγματικό περιεχόμενο της εμπειρίας «Νότιο Αιγαίο», κάνοντας απολύτως διακριτή και αναγνωρίσιμη την παρουσία του στον εκθεσιακό χώρο, συμμετέχουν τα νησιά Ρόδος, Κως, Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Λέρος, Κάρπαθος, Κάσος, Λειψοί και Κάλυμνος από τη Δωδεκάνησο και Μύκονος, Σαντορίνη, Τήνος, Πάρος, Φολέγανδρος, Άνδρος, Κύθνος, Ίος, Νάξος, Πάρος, Σέριφος, Αντίπαρος, Μήλος και Αμοργός από τις Κυκλάδες.

Συνθέτοντας σε ενιαίο σύνολο τις μοναδικότητες και τις ιδιαιτερότητες καθενός από τα 23 νησιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εντυπωσιάζει και αποδεικνύει πως δικαιολογημένα βρίσκεται στην πρώτη προτίμηση των ταξιδιωτών διεθνώς.

Με έμφαση στην τοπική παραγωγή και γαστρονομία των νησιών, στο περίπτερο της Περιφέρειας οι επισκέπτες έχουν παράλληλα την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γεύσεις του Νοτίου Αιγαίου και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα, που μετατρέπουν την επίσκεψη στο περίπτερο σε εμπειρία γεύσης, δεδομένου ότι η περιφερειακή αρχή έχει θέσει ως στρατηγικό στόχο τουριστικής ανάπτυξης των νησιών της, την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού εμπειρίας, αφουγκραζόμενη τις νέες τουριστικές τάσεις διεθνώς που κερδίζουν συνεχώς έδαφος και όπου το Νότιο Αιγαίο, μπορεί να παίξει ρόλο καθοριστικό.



Spread the love