Spread the love


Έναν ελληνικό προορισμό προτείνει η Telegraph στους αναγνώστες της για το 2018 και δεν είναι από τα μέρη που συνήθως προτιμούν πολλοί ξένοι τουρίστες.

Αντιθέτως μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα προτρέπει τους αναγνώστες να γυρίσουν την πλάτη στα τουριστικά μέρη να προτιμήσουν την Κίμωλο.

Συνολικά, η Telegraph προτείνει 52 προορισμούς σε όλο τον κόσμο για το 2018, έναν για κάθε εβδομάδα του χρόνου. Κάποιες από τις προτάσεις συνδέονται με γεγονότα που γίνονται εκεί τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως για παράδειγμα το καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο ή το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Για το καλοκαίρι όμως, δεν θα μπορούσε να μην προτείνει έναν ελληνικό προορισμό. Συγκεκριμένα, προτρέπει τους αναγνώστες της να επισκεφθούν τη χώρα μας στις 27 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα τις Κυκλάδες. Οχι όμως για να πάνε στη Σαντορίνη, αλλά τους συμβουλεύει να προτιμήσουν την Κίμωλο, είτε ως αποκλειστικό προορισμό, είτε ως διακοπές με «στάσεις» και στη Μήλο, τη Φολέγανδρο και τη Σίφνο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ένα ξένο Μέσο προτείνει ως προορισμό την Κίμωλο. Είχε προηγηθεί το TIME, που τη συμπεριέλαβε στα ταξίδια για ηρεμία και χαλάρωση.

ελληνικό νησί ελληνικό νησί



Spread the love