Spread the love


Το «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» φαίνεται ότι έχει κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό, αφού οι κρατήσεις των Ολλανδών για Χαλκιδική παρουσιάζουν αύξηση για το 2018.

Από τις προκρατήσεις για το 2018, τα πράγματα είναι ευοίωνα για τη Χαλκιδική και την Ελλάδα, από την πλευρά της ολλανδικής αγοράς, αφού σύμφωνα με τον Ronald van Bruchen, μάνατζερ της Thomas Cook Ολλανδίας, η πορεία είναι μέχρι στιγμής ανοδική.

Συγκεκριμένα, υπάρχει μια αυξητική τάση του 8% σε σχέση με το 2017, το οποίο αποτέλεσε ούτως ή άλλως μια πολύ καλή χρονιά για τη Χαλκιδική, ενώ ο αγαπημένος προορισμός της βόρειας Ελλάδας φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους τρεις ανερχόμενους της χώρας, σύμφωνα με στελέχη της TUI Ολλανδίας και SUNDIO.

Στην έκθεση Vakantiebeurs που πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, πρόσφατα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και φιλοξενεί πάνω από χίλιους εκθέτες, το περίπτερο της Χαλκιδικής συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, με εκατοντάδες ανθρώπους να αναζητούν ενημέρωση για τον προορισμό, για τα αξιοθέατά του και τις επιλογές εναλλακτικού τουρισμού και κάμπινγκ.

Να σημειώσουμε ότι το 2017 οι επισκέπτες ανέρχονταν στους 20 χιλιάδες, από 14 χιλιάδες το 2016 και με την αύξηση που διαφαίνεται για το 2018 είναι ξεκάθαρο ότι ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής προωθεί τον προορισμό με επιτυχία, εντυπωσιάζοντας την ολλανδική αγορά κι όχι μόνο.

 



Spread the love