Spread the love


Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (ΜΑICC) απέσπασε το Certificate of Excellence και συμπεριλήφθηκε στα 10 καλύτερα συνεδριακά κέντρα της Ευρώπης για το 2017.

Αυτό στο πλαίσιο της απονομής των Meetings Star Αwards, που διοργανώνονται ετησίως από το Kongres Magazine και την Έκθεση Conventa (Λιουμπλιάνα Σλοβενίας, 24-25/1/2018).

Επίσης η Αθήνα τιμήθηκε με ειδική πλακέτα στην κατηγορία XL MEETING DESTINATIONS καταλαμβάνοντας την 9η θέση ανάμεσα στους 10 καλύτερους συνεδριακούς προορισμούς του 2017.

Η επιλογή των φιναλίστ του Top 10 έγινε μεταξύ 19 αναγνωρισμένων προορισμών στο χώρο της βιομηχανίας του συνεδριακού τουρισμού κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης.
Στη συγκεκριμένη κατηγορία συγκαταλέγονται οι σπουδαιότεροι χώροι συνεδρίων της Ευρώπης που έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν συνέδρια άνω των 2.000 ατόμων, διαθέτουν εξαιρετική υποδομή και άριστη σύνδεση με μεγάλα αεροδρόμια.

Τέλος, η Αθήνα κατέκτησε τη δεύτερη θέση μεταξύ των 15 καλύτερων συνεδριακών προορισμών της «Νέας» Ευρώπης για το 2017 (15 Best Destinations in «New» Europe for 2017).

 



Spread the love