Spread the love


Μπουρνοβαλιά: Χρώματα κι αρώματα είναι οι μνήμες απ’ τα παλιά και ότι συμβαίνει γύρω σου και στα θυμίζει, σε κάνει να νιώθεις λίγο Οδυσσέας. Οι αγαπημένες μνήμες είναι κάτι σαν την Ιθάκη. Η νοσταλγία μας κάνει να θέλουμε να γυρίσουμε, πάντα εκεί.

Βασικό συστατικό της θύμησης είναι οι γεύσεις και η “Μπουρνοβαλιά” τα καταφέρνει μια χαρά…

Μπουρνοβαλιά

Λένε πως είναι το καλύτερο κεμπάπ της Αθήνας. Το πιστοποιώ μετ επιτάσεως ! Όχι μόνο βασιζόμενος  στην προσωπική μου εμπειρία, αλλά κυρίως στην αύρα, στο τι λέει ο κόσμος.

Μπουρνοβαλιά

Στην εποχή μας, τα γκάλοπ και οι μετρήσεις είναι πλέον υποθέσεις ρουτίνας.  Συνάδελφοι, φίλοι, κοινοί γνωστοί, κριτικές, δημοσιεύματα κλπ, ταυτίζονται. Άρα, κάτι τρέχει εδώ… Έρχεται λοιπόν και η προσωπική εμπειρία, που κλειδώνει, που ασφαλίζει την πληροφορία.

Μπουρνοβαλιά

Ο χώρος είναι αρκετά προσεγμένος και η διακόσμησή του παραπέμπει σε άλλες αγαπημένες εποχές. Είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα το μεράκι, το φιλότιμο και η φροντίδα.

Μπουρνοβαλιά

Το κυρίαρχο στοιχείο όμως κι εκείνο που βγάζει από μέσα σου την καλή κουβέντα, είναι το σέρβις που  σε συνδυασμό με την ποιότητα και την πιστότητα των γεύσεων σε αποζημιώνει. Επιπλέον, όπως και να το κάνουμε,  έχει μεγάλη σημασία το να φας ένα κεμπάπ και να μη διαταράξεις  το νευρικό σου σύστημα από τις στομαχικές τρικυμίες…

Μπουρνοβαλιά

Πλούσια τα ελέη στο μενού:  Κεμπάπ και Σις κεμπάπ, Γιαουρτλού, Αρναούτ τζιέρ, Ταμπουλέ, Ντάκος, Σαλάτα “Μπουρνοβαλιά” κ.ά.

Μπουρνοβαλιά

Σημειωτέον, σερβίρονται και μερίδες μισές, επειδή οι ολόκληρες είναι υπερκανονικές!

Κέρασμα στο τέλος, λικέρ Μαστίχας.

Μπουρνοβαλιά

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το κόστος είναι για όλα τα βαλάντια. Και τι εννοώ: Μπορούν δύο άτομα να φάνε μια χαρά, ν’ ακούσουν όμορφα ρεμπέτικα, Σμυρναίικα, ταξιμάκια κλπ και να καθαρίσουν μ’ ένα 20άρικο περίπου.

Μπουρνοβαλιά

Όλα έχουν την σημασία τους…

Αγίας Σοφίας 93, Νέα Σμύρνη

Τηλ: 210 9339119

boyrnobalia

Μπουρνοβαλιά

Διευθύνσεις για το f/b

 Δείτε στο facebook.comfacebookΜπουρνοβαλιά

Δείτε την «Μπουρνοβαλιά» στον χάρτη και επιλέξτε την πιο σύντομη διαδρομή για να απολαύσετε το πιο νόστιμο κεμπάπ της Αθήνας.. στην καρδιά της Νέας Σμύρνης.

      Μπουρνοβαλιά



Spread the love