Spread the love


Εντοπίσαμε λοιπόν αυτό το καταπληκτικό νεοκλασσικό κτίριο το οποίο και ανακαινίστηκε διατηρώντας το παλιακό στοιχείο του για να μας θυμίζει τις παλιές καλές εποχές. Ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον δίπλα στην πόρτα μας.

Βρισκόμαστε στην οδό Αγαθουπόλεως 15 όπου ανέκαθεν ήταν εστιατόριο με μεγάλο αριθμό προσέλευσης, ιδίως σε ιδιαίτερες θαλασσινές γεύσεις.

Το «Τρίστοιχο» λειτουργεί πλέον όλη μέρα στον εσωτερικό χώρο αλλά και στην αυλή μας που μας δίνει μια ανάσα οξυγόνου για καφέ – μεζέ – ποτό που μας οδήγησε και στην ονομασία μας καθώς εξυπηρετούμε και τα τρία στοιχεία που επιθυμεί κάποιος για να αποδράσει από το σπίτι ή τη δουλειά του.

Στο χώρο μας θα απολαύσετε εκτός από τον καφέ, μεζέ ή ποτό σας, μελωδίες της παλιάς εποχής αλλά και της νεότερης έντεχνης μουσικής σκηνής. Ιδιαίτερα τα βράδια μας υπάρχει ζωντανή μουσική στο χώρο για την οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στη σελίδα μας στο facebook.

Ο chef μας Σάββας Απατσίδης απόφοιτος της σχολής «Le Monde», έχοντας συνεργαστεί με διακεκριμένους chef σε γαλλική, fusion και fine dinning κουζίνα με την πολυετή εμπειρία του να τα συνδυάσει με την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και είναι ο ιδανικός για να σας χαρίσει γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν τον ουρανίσκο σας.

Τα υπέροχα αυτά πιάτα θα τα απολαύσετε σε τιμές προσιτές σε όλους καθώς λαμβάνουμε υπόψιν μας την οικονομική κατάστασητης εποχής.

Η νέα διεύθυνση, ο Θανάσης κι ο Λευτέρης, δυο νέοι άνθρωποι, φίλοι από παλιά, με όραμα και όρεξη για δουλειά, πολυετή εμπειρία με σειρά επιτυχημένων εστιατορίων και καφέ, έχοντας αποκτήσει κάθε δυνατή γνώση αποφάσισαν να συνεργαστούν για να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το «Τρίστοιχο» καφεμεζεδοπωλείο λοιπόν είναι ο κατάλληλος χώρος για κάθε άνθρωπο που θέλει να κάνει μια παύση και να χαλαρώσει μαζί μας.

Δείτε το «Τρίστοιχο» στο Facebook

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 695 595 7026

Βρείτε την πιο σύντομη διαδρομή για να πάτε στο «Τρίστοιχο»:

Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο  Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο Τρίστοιχο



Spread the love