Spread the love


Το «Πiato Restaurant» στην Ύδρα είναι στο κέντρο του λιμανιού, ακριβώς μπροστά στη Θάλασσα, και είναι ταυτισμένο με την ποιότητα της γεύσης. Η παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της.

Το «Πiato Restaurant» είναι ένα από τα πιο γευστικά εστιατόρια που λειτουργούν στο νησί της Ύδρας και όταν φτάσετε στο πανέμορφο νησί αξίζει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε. Βρίσκεται στο κέντρο του λιμανιού της Ύδρας, όποτε έχει πολύ όμορφη θέα, αμφιθεατρικά σε ολόκληρο το λιμάνι.

Βρίσκεται στο κέντρο του λιμανιού της Ύδρας, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, και ως παροχή στους πελάτες του διαθέτει εκτός από τις εξαιρετικές γεύσεις ελεύθερο και δωρεάν ασύρματο wi-fi.

Το εστιατόριο έχει ταυτιστεί με την ποιότητα της γεύσης και έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς θαμώνες, αφού προσφέρει πεντανόστιμους μεζέδες, ορεκτικά, υπέροχες σαλάτες και κάθε μέρα διαφορετικά γευστικά πιάτα σπιτικών συνταγών από φρεσκότατα υλικά που ξεχωρίζουν.

Θαυμάσια παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα με μαγειρευτά φαγητά, ψητά της ώρας και φρέσκα ψάρια σε χορταστικά πιάτα και πολύ λογικές τιμές. Όλα παρασκευάζονται καθημερινά από φρέσκα κρέατα και πουλερικά, ψάρια από τους ψαράδες του νησιού και συνοδεύονται με ούζο, τσίπουρο, μπύρα ή παγωμένο κρασί.

Ενδεικτικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι καθημερινά προσφέρει κρέατα, μπιφτέκια και λουκάνικα ψητά στη σχάρα, παστίτσιο, μουσακά, γεμιστά, τας κεμπάπ, κεφτεδάκια, κοτόπουλο τηγανιά, χοιρινή τηγανιά, κεμπάπ, κεμπάπ γιαουρτλού, φρέσκα ψάρια, γαριδομακαρονάδα, μπακαλιάρος, μαριδάκι, γαύρος, σαρδέλα, καλαμαράκια, καραβίδες, γαρίδες, χταπόδι, και όχι μόνο …

Απολαύστε το μπάνιο σας και σας περιμένουμε να σας περιποιηθούμε με γρήγορο, άψογο σέρβις και φιλικές τιμές, ώστε το φαγητό σας να αποτελέσει μια όμορφη εμπειρία, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Ύδρα.

Το Πιάτο έχει φανατικούς θαμώνες, μιας και η φήμη του ταξιδεύει πολύ έξω από την Ύδρα…

Δείτε το «Πiato Restaurant» στο Fecebook

Τηλ: 22980 29780

Email: [email protected]

Δείτε το «Πiato Restaurant» στον χάρτη της Google

Πiato Restaurant Πiato Restaurant Πiato Restaurant Πiato Restaurant Πiato Restaurant Πiato Restaurant Πiato Restaurant Πiato Restaurant Πiato Restaurant Πiato Restaurant Πiato Restaurant

 



Spread the love