Φόρεσε ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό να αναστέναξε η παραλία

Η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε το εντυπωσιακό της κόκκινο ολόσωμο μαγιό της και αναστάτωσε την παραλία της Βουλιαγμένης με το πλούσιο μπούστο της, και με το ανέμελο σκέρτσο της.

Μία εμφάνιση όπως στην αμερικανική τηλετυπική σειρά «Baywatch» πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Η παρουσιάστρια του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία όχι μόνο με την επιλογή από το ολόσωμο μαγιό αλλά και από τις ευχάριστες πόζες που έδωσε απλόχερα στον φακό.


Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του «You Weekly», το ολόσωμο μαγιό της Κωνσταντίνας αναδεικνύει μοναδικά το πλούσιο μπούστο της, τα καλλίγραμμα πόδια της, και το ζουμερό» κορμί της.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

konstantina spyropoulou 21konstantina spyropoulou 22konstantina spyropoulou 23konstantina spyropoulou 24konstantina spyropoulou 25konstantina-spyropoulou-red-bikini-sexy

Ρίξτε και μια ματιά στις πιο όμορφες φωτο που ανεβάζει στο Instagram

konstantina spyropoulou 1konstantina spyropoulou 2konstantina spyropoulou 3konstantina spyropoulou 4konstantina spyropoulou 5konstantina spyropoulou 6konstantina spyropoulou 7konstantina spyropoulou 8konstantina spyropoulou 9konstantina spyropoulou 10konstantina spyropoulou 11konstantina spyropoulou 12konstantina spyropoulou 13konstantina spyropoulou 14konstantina spyropoulou 15konstantina spyropoulou 16konstantina spyropoulou 17konstantina spyropoulou 18konstantina spyropoulou 19konstantina spyropoulou 20