Spread the love


Αυτοί είναι οι διαχρονικά πιο sexy άγγελοι της Victoria’s Secret, με μοντέλα που είναι στη διαχρονική λίστα.

Δείτε τα εκπληκτικά ενσταντανέ τους στη photo gallery που ακολουθεί.

Adriana Lima

Πιο hot πεθαίνεις… Αυτή ακριβώς η φράση ταιριάζει στην περίπτωσή της. Πανέμορφη και γλυκιά, με μεγάλη ανθρωπιστική δράση που την κάνουν συμπαθητική σε όλες τις γυναίκες – δεν αναφερόμαστε στους άνδρες, γιατί αυτό είναι δεδομένο.

adriana lima Victoria’s Secret

Alessandra Ambrosio

Είναι το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας τα τελευταία χρόνια –το συμβόλαιό της μετράει ακόμα αρκετό καιρό ακόμα- και φυσικά ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα του κόσμου. Διεθνείς καμπάνιες, κορμί θανατηφόρο και αναμνήσεις καλής ζωής από το καλοκαίρι του 2013 που το πέρασε στη δικιά μας Μύκονο, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να την θαυμάσουν από κοντά… Τυχεροί.

alessandra ambrosio Victoria’s Secret

Gisele Bundchen

Πρόκειται για το καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της Βραζιλίας, που ήρθε στα φώτα για να ομορφαίνει τον κόσμο, να αναστατώνει τους άνδρες και να αυξάνει με κινηματογραφική ταχύτητα τις τραπεζικές καταθέσεις της. Αλαβάστρινο κορμί, βλέμμα που καθηλώνει και sexy περπάτημα στις πασαρέλες. Η ίδια έχει φορέσει το ακριβότερο σουτιέν της εταιρείας, με πολύτιμους λίθους, που κόστιζε 15 εκατομμύρια δολάρια.

Gisele Bundchen

Heidi Klum

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες –όχι μόνο της Victoria’s Secret– έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες, έχει κάνει guest σε σειρές και ταινίες και παρουσιάζει με απόλυτη επιτυχία το Next top model στην πατρίδα της, τη Γερμανία. Οι αναλογίες της, παρόλο που πια έχει περάσει τα 40, είναι ιδανικές. Γιατί ως γνωστόν οι σαραντάρες, ίσον με δυο εικοσάρες.

THE VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

Laetitia Casta

Από το 1996 και για αρκετά χρόνια, άρχισε να περπατάει στις πασαρέλες της εταιρείας και να διακοσμεί τα εξώφυλλα των καταλόγων με τις άψογες αναλογίες της, πρωταγωνιστώντας φυσικά στις φαντασιώσεις όλου του ανδρικού πληθυσμού. Το 1999 επελέγη να ενσαρκώσει τη Μαριάν, το σύμβολο της Γαλλικής Δημοκρατίας, λόγω της αψεγάδιαστης ομορφιάς της.

victoria-secret-mankenleri-1

Τέλος ρίξτε μια ματιά στα social media της victoria΄s secret

Δείτε την σελίδα εδώ: victoriassecret.com

Δείτε τη στο pinterest το twitter το facebook το youtube και το instagram



Spread the love