Spread the love


Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και χωρίς ίχνος make up μάγεψε την παράλια.

Οι ζέστες ήρθαν νωρίς φέτος κι η Ευαγγελία Αραβανή δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία.

Η εμφάνιση με το ολόσωμο μαγιό της ήταν αρκετή για να προκαλέσει πολλαπλά εγκεφαλικά…

Είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες, μ’ ένα καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο σώμα. Η Ευαγγελία Αραβανή, που η νησιώτικη καταγωγή της, από τη Λευκάδα συγκεκριμένα, την οδηγεί κάθε χρόνο νωρίς στην παραλία, δε χάνει ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Την περασμένη Τετάρτη ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης παρέα με φίλους της, να ξεκουράζεται, καθώς έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα των οντισιόν του «X-Factor».

Φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, δίχως ίχνος make up και με τα μαλλιά της πιασμένα σε μια φροντισμένη αλογοουρά, έδειχνε πολύ όμορφη και ξεκούραστη.

Η παρουσιάστρια των backstage του «X Factor» συνοδευόταν από έναν καλό της φίλο.

Το κορίτσι δεν έκανε μπάνιο, αλλά μπήκε για λίγο στο νερό να δροσίσει τα πανέμορφα πόδια της, και αρκέστηκε στην ηλιοθεραπεία.

Φυσικά τα βλέμματα των υπόλοιπων λουόμενων έκλεψε η καλλίγραμμη σιλουέτα της Σταρ Ελλάς 2005, η οποία γυμνάζεται τον τελευταίο καιρό με ασκήσεις pilates. Επιπλέον οφείλει την αδυνατισμένη της σιλουέτα στην ενασχόλησή της από μικρή ηλικία με το κλασικό μπαλέτο και στη συνέχεια με τον χορό.

Εν τω μεταξύ, το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε στο Ναύπλιο, για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Όσον αφορά στη φημολογούμενη σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Μιχαήλ, συνεχίζει να τη διαψεύδει, λέγοντας ότι είναι απλώς φιλική.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini

aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini

Απολαύστε τη και σε ορισμένες υπέροχες παλαιότερες φωτογραφίες της

aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini aravani evagelia magio sexy bikini



Spread the love