Spread the love


Χείμαρος η πανέμορφη Ελληνίδα πορνοστάρ του Δημήτρη Σειρηνάκη, που τα αποκάλυψε όλα και τρέλανε τον Θέμο.

Μιλώντας για την ροζ ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Κριστιάν Ντα Κόστα είπε ότι «ήταν καλός αθλητής στο “γήπεδο”. Είναι για Α΄ Εθνική» προσθέτοντας ότι «όργωσε στο “γήπεδο”» εννοώντας το κορμί της, στη νέα τσόντα που πρωταγωνιστούν μαζί. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε ροζ ταινία, το έχει ξανακάνει.

Όσο για το γιατί επιλέγει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο χώρο είπε ότι «βασικά εγώ το κάνω γιατί μου αρέσει εμένα. Αν το κάνεις το κάνεις γιατί γουστάρεις» προσθέτοντας ότι «είναι και προσοδοφόρο».

«Την ώρα του γυρίσματος το κάνεις μηχανικά ενώ στο προσωπικό είναι αλλιώς. Αυτό είναι επάγγελμα και το άλλο να το κάνεις στην προσωπική σου ζωή» εξήγησε η όμορφη Μαρία αποκαλύπτοντας ότι την πρώτη της ερωτική ταινία την έκανε στα 18 με το πρώτο της αγόρι (γκόμενο) το οποίο έψαξε και τον βρήκε μέσα από το facebook.

maria-lexandrou 11

Σε ερώτηση για το τι κάνει για να διατηρεί το κορμί της απάντησε ότι «εγώ τρώω απ’ όλα» συμπληρώνοντας ότι δεν κάνει γυμναστική αλλά «άλλου τύπου δραστηριότητες». Όπως είπε, «αν κολλάει η χημεία ίσως αδυνατίζει το σεξ». Τέλος αποκάλυψε, το σενάριο της ταινία, που γυρίστηκε σε παραλία της Μυκόνου.

Ήταν ξαπλωμένη στην πετσέτα της, απογοητευμένη γιατί μάλωσε με το αγόρι της, και ξαφνικά πέρασε ο ποδοσφαιριστής, και το έκαναν πάνω στην παραλία.. Εύκολα πράγματα.

Η Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε, επίσης, στον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού για το τραγούδι της «Δεν θα με αντέξεις» αποκαλύπτοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τραγούδια με τη βοήθεια του γνωστού της από τη Θεσσαλονίκη που είναι συνθέτης και στιχουργός.

maria-lexandrou 1

maria-lexandrou 2

maria-lexandrou 3

maria-lexandrou 4

maria-lexandrou 5

maria-lexandrou 6

maria-lexandrou 7 maria-lexandrou 8 maria-lexandrou 9 maria-lexandrou 10



Spread the love