Spread the love


Υπήρξε κορίτσι των ονείρων μας, όλων των αγοριών που μεγάλωσαν την δεκαετία των ’90s.. με υπέροχα γυμνά πουακόμα δεν μπορούμε να την ξεπεράσουμε, και συμμετοχές σε πολλά ελληνικά σίριαλ και εκπομπές.

Αποτέλεσε ένα από τα πιο σέξι κορίτσια της δεκαετίας του ’90 με συμμετοχές σε πολλά ελληνικά σίριαλ και εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

xristina 20

Μάλιστα, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς της ρόλους ήταν εκείνος της «Συλβάνα» στην επιτυχημένη σειρά του Αντ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Αναφερόμαστε στην Χριστίνα Γουλιελμίνο, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα μας και να αποκτήσει το δικό της κανάλι στην Ιταλία! Σαν ανήσυχο πνεύμα, η ηθοποιός αποφάσισε να ανοίξει την δικιά της web tv στο youtube!

«Είναι ένα κανάλι στο διαδίκτυο και το λένε “CriGulielmino Web TV”. Είναι μια ιδέα μου που είχα χρόνια και έγινε πράξη.

xristina 16

Άλλωστε σε καθέναν πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία, γι’ αυτό και έχω βάλει πολλές ενότητες που θα απευθύνονται σε κάθε γούστο και προσωπικότητα.

xristina 17

Επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια σκέφτηκα ότι με αυτό τον τρόπο μπορώ να κάνω τον γύρο του κόσμου με ένα “κλικ”», δήλωσε..

xristina 18

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο είναι Ελληνο-ιταλίδα και διέπρεψε στην χώρα μας την δεκαετία των ’90s ως μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός που τρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό .. με τα πολύ σέξι ιταλο-ελληνικά της.

Δείτε την σελίδα της: cristinaguglielmino.com

xristina 3

Πολυτάλαντη και πολύ σέξι έκανε θραύση πριν από μερικά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, και θεωρούμαστε από τους τυχερούς όσοι είχαμε αγοράσει το Playboy για να την απολαύσουμε γυμνή.. αφού το τόλμησε.

Δείτε τη και στο twitter και στο facebook

xristina 15

Απολαύστε την σε μία «καυτή» φωτογράφιση στις φωτογραφίες που ακολουθούν: xristina 12 xristina 11 xristina 10 xristina 9 xristina 8 xristina 7 xristina 6 xristina 5 xristina 4 xristina 2



Spread the love