«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μια πολύ δυστυχισμένη κοπέλα και πήγε και κατέστρεψε τον εαυτό της. Δεν την έχω δει ποτέ ευτυχισμένη. Ήθελε να κερδίσει τον κόσμο όλο και δεν κατάφερε να κερδίσει τον εαυτό της»…

Ο Δημήτρης ήταν ένα καλό παιδί. Ήταν αταίριαστοι οι δυο τους. Είχαν και οι δύο μια τεράστια αγωνία να γίνουν διάσημοι και πλούσιοι και χάνανε τη στιγμή, χάνανε την ωραία βραδιά, χάνανε την παρέα».

Αυτά είπε η η Μέλπω Ζαρόκωστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που τους γνώριζε καλά.


Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Οι φωτογραφίες της δημοφιλούς ηθοποιού από τα νιάτα της δεν είναι πολλές. Η συγκεκριμένη φωτογραφία για πολλούς αποτελεί ένα ντοκουμέντο πριν η Αλίκη Βουγιουκλάκη τελειοποιήσει την εικόνα της έπειτα από αισθητικές παρεμβάσεις. Αυτή ήταν η εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν τις αισθητικές παρέμβασεις.

aliki VOUGIOUKLAKI 52

Από τότε και μετά ακολούθησε μια μεγάλη καριέρα σε κινηματογράφο και θέατρο..

Ήταν από τις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις στην τηλεόραση! Το 1995 η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάνει την ανατροπή! Είναι καλεσμένη στον Πρωινό Καφέ όμως έχει τον ρόλο της παρουσιάστριας! Με ένα συγκινητικό μονόλογο παρουσιάζει τον καλεσμένο της που είναι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και πίνουν μαζί, μετά από καιρό τον Πρωινό τους καφέ:

aliki VOUGIOUKLAKI 14aliki VOUGIOUKLAKI 1aliki VOUGIOUKLAKI 1aaliki VOUGIOUKLAKI 1baliki VOUGIOUKLAKI 2aliki VOUGIOUKLAKI 3aliki VOUGIOUKLAKI 4aliki VOUGIOUKLAKI 5aliki VOUGIOUKLAKI 6aliki VOUGIOUKLAKI 7aliki VOUGIOUKLAKI 8

Η ταινία αποτελεί ένα σπάνιο συλλεκτικό ντοκουμέντο που ήταν χαμένο επί 50 περίπου χρόνια. Ο λόγος για το «Aliki my love», μια ταινία που αποτέλεσε την προσπάθεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη για μια διεθνή καταξίωση και καριέρα. Ήταν Μάρτιος του 1964 που έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες..


aliki VOUGIOUKLAKI 9aliki VOUGIOUKLAKI 10aliki VOUGIOUKLAKI 11aliki VOUGIOUKLAKI 12aliki VOUGIOUKLAKI 13

Δείτε και ορισμένες παλιες φωτογραφίες από το σπίτι της, όταν ήταν με τον Δ. Παπαμηχαήλ

aliki VOUGIOUKLAKI 14aliki VOUGIOUKLAKI 15aliki VOUGIOUKLAKI 16aliki VOUGIOUKLAKI 17aliki VOUGIOUKLAKI 18aliki VOUGIOUKLAKI 19aliki VOUGIOUKLAKI 20aliki VOUGIOUKLAKI 21aliki VOUGIOUKLAKI 22aliki VOUGIOUKLAKI 23aliki VOUGIOUKLAKI 24aliki VOUGIOUKLAKI 25aliki VOUGIOUKLAKI 26aliki VOUGIOUKLAKI 27aliki VOUGIOUKLAKI 28aliki VOUGIOUKLAKI 29aliki VOUGIOUKLAKI 30aliki VOUGIOUKLAKI 31aliki VOUGIOUKLAKI 32aliki VOUGIOUKLAKI 33aliki VOUGIOUKLAKI 34aliki VOUGIOUKLAKI 35aliki VOUGIOUKLAKI 36aliki VOUGIOUKLAKI 37aliki VOUGIOUKLAKI 38aliki VOUGIOUKLAKI 39aliki VOUGIOUKLAKI 40aliki VOUGIOUKLAKI 41aliki VOUGIOUKLAKI 42aliki VOUGIOUKLAKI 43aliki VOUGIOUKLAKI 44aliki VOUGIOUKLAKI 45aliki VOUGIOUKLAKI 46aliki VOUGIOUKLAKI 47aliki VOUGIOUKLAKI 48aliki VOUGIOUKLAKI 49aliki VOUGIOUKLAKI 50aliki VOUGIOUKLAKI 51