Spread the love


Σε όλες μπορεί να συμβεί, αλλά αυτό το κορίτσι έσκυψε, και ξεμάτιασε όλους του παπαράτσι, αφού ξέχασε να φορέσει εσώρουχο, και δεν την πείραξε καθόλου. Άστραψαν όλα τα φλας επάνω της.

Το κατάλαβαν όλοι όταν για να μπει στο αυτοκίνητο χρειάστηκε να σκύψει, και τότε έγινε η μεγάλη αποκάλυψη Η βασίλισσα στης show biz ήταν από μέσα εντελώς γυμνή.

Ο λόγος για την πανέμορφη, και πολύ προκλητική Αγγλίδα star του Big Brother που βγήκε μια βραδινή έξοδο ξεχνώντας να φορέσει τα εσώρουχά της και μας δίνει ένα φοβερό pussy upskirt !

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά, αφού η Aisleyne Horgan-Wallace μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτή τη φορά, έλαμψε μέσα από το κατακόκκινο φόρεμά της, κάνοντας όλους να την προσέξουν.

Το όμορφο και στενό το φόρεμά της εφάρμοζε τέλεια αναδεικνύοντας κάθε σημείο του σώματος της, όμως αυτό για την υπέρλαμπρη ηθοποιό δεν ήταν αρκετό, και για να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της, αντί να το σηκώσει έσκυψε ..

Ίσως φταίει το ποτό, ίσως η άτυχη στιγμή, γεγονός είναι ότι αυτές οι πόζες της έμειναν στην ιστορία ως ακόμα ένα σέξι ατύχημα κατά την βραδινή της έξοδο σε πάρτι του Playboy.

Απολαύστε το πολύ σέξι στιγμιότυπο στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

NON EXCLUSIVE PICTURE: PALACE LEE / MATRIXPICTURES.CO.UK PLEASE CREDIT ALL USES WORLD RIGHTS   English TOWIE reality TV star Abi Clarke, British glamour model Bianca Gascoigne and British glamour model Aisleyne Horgan Wallace are spotted leaving the Playboy Club in London. Aisleyne's dress barely contains her assets as she signs photographs for fans and hops on a motorbike.  APRIL 3rd 2014 REF: LTN 141656

aisleyne horgan-wallace 2 aisleyne horgan-wallace 3 aisleyne horgan-wallace 4 aisleyne horgan-wallace 5 aisleyne horgan-wallace 7



Spread the love