Spread the love


To τσιφτετέλι της Ναυσικάς τρέλανε τον Πάγκαλο, τους τηλεθεατές και όλο το πάνελ, που όλη την ώρα την χάζευαν και την χειροκροτούσαν!!

Φωτιά πήρε το πλατό της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά” το βράδυ του Σαββάτου με ένα καυτό, διπλό τσιφτετέλι..

Η χορογράφος Άννα Πολύζου και η …γνώριμη μας Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – που διατηρεί δεσμό με τον Κώστα Σόμμερ- τα έδωσαν όλα και προκάλεσαν αναστάτωση στους καλεσμένους του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Κόλασε η ηθοποιός με το διάφανο φόρεμα της! Έκαναν τον σταυρό τους στην ορχήστρα!

Η Ναυσικά, με ένα στενό και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, προκάλεσε νέο χαμό και μαγνήτισε το βλέμμα του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος την κοιτούσε σαν υπνωτισμένος σε όλη τη διάρκεια του sexy χορού της.

Δείτε τη στο instagram και στο facebook

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, καθώς και τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της που ανεβάζει στο instagram και στο facebook:

Πάρτε και μια γεύση από τα πιο «καυτά» της τσιφτετέλια:

Η νεαρή καλλονή μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ εντελώς τυχαία, αφού εργαζόταν σε καφετέρια όταν της προτάθηκε να συνεργαστεί με ένα πρακτορείο.

Τελικά, έλαβε μέρος σε ένα casting και εντυπωσίασε με την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνισή να είναι στο «Πρωινό mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Συνέχισε να εργάζεται ως μοντέλο, να κάνει φωτογραφίσεις, fashion shows, διαφημίσεις, ενώ συμμετέχει και στο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου για το τραγούδι «Μη φύγεις τώρα» που ακολουθεί..

nausika sexy nausika 33 nausika 34 nausika 35 nausika 36 nausika 37 nausika 39 nausika-1-oknausika 1 nausika 2 nausika 3 nausika 4 nausika 5 nausika 6 nausika 7 nausika 8 nausika 9 nausika 10 nausika 11 nausika 12 nausika 14 nausika 15 nausika 16 nausika 17 nausika 18 nausika 19 nausika 20nausika 22 nausika 23 nausika 24 nausika 25 nausika 26 nausika 27 nausika 28 nausika 29 nausika 30 nausika 31 nausika 32

nausika 13

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι φέτος εμφανίζεται στο πλάι του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο Περοκε «Χαμός στο Ίσωμα» .. και κλέβει την παράσταση με τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και με το κορμί της .. αφού βγαίνει με τα εσώρουχα αφήνοντας τους θεατρόφιλους με ανοιχτό το στόμα..

nausika 38 nausika 40 nausika 41 nausika 42 nausika 43 nausika 44

Από το πρωινό του Μάρκου στο θέατρο, στο Facebook έψαξα τον Σόμμερ



Spread the love