Spread the love


Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες milf, και κάθε της πόζα είναι είδηση. Πόσο μάλλον όταν βγαίνει με μαγιό στην παραλία. Δείτε ένα αφιέρωμα στο κορμί της, στα καλύτερα γυμνά της από την δεκαετία των ΄90s.

Δείτε τη στο instagram και την σελίδα της jenny.gr

Δείτε τη και στο facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν στο μεγαλύτερο αφιέρωμα στην καριέρα της, και στα πιο όμορφα γυμνά της από το πολύ sexy παρελθόν της:

tzeni balatsinou 1 tzeni balatsinou 2 tzeni balatsinou 3

Ήταν Σεπτέμβριος του 1991 όταν ξεκίνησε η πετυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη», στον ΑΝΤ1, και τότε η Τζένη, εμφανιζόταν σε ρόλο «αγγέλου συνειδήσεως»..

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης θέλησε να βρει ένα «καινούργιο» πρόσωπο για τη σειρά του ώστε να προσελκύσει και τις πιο νέες ηλικίες.

Λίγους μήνες πριν, το κανάλι είχε διοργανώσει τα καλλιστεία, όπου και η Τζένη Μπαλατσινού είχε κερδίσει το τίτλο της Σταρ Ελλάς!

Ο Νίκος Φώσκολος, πίστευε πως θα ήταν το ιδανικό πρόσωπο για να παίξει κάποιον μικρό ρόλο. Η Τζένη, εμφανιζόταν σε ρόλο «αγγέλου συνειδήσεως» μπροστά στους πρωταγωνιστές και τους ανέκρινε για τις αμαρτίες του!

Από τότε η Μπαλατσινού δεν συμμετείχε σε κάποια άλλη σειρά παρά μόνο σε ρόλο παρουσιάστριας. Την είδαμε σε εκπομπή μόδας στο STAR, σε θέση κριτικής επιτροπής στον ΑΝΤ1, παρουσιάστρια του show «Dancing on ice», πρωινό στο Mega, συμμετοχή στο «Joy» και πάλι πρωινό στο Mega αυτή τη φορά Σαββατοκύριακο.

Δείτε πως μερικές γυναίκες ξέρουν να ξεγελάνε το χρόνο:

tzeni balatsinou 4

Δείτε τη σε Video του 1990:

Η Τζένη υποδύονταν την συνείδηση της αδέκαστης Βίρνας Δράκου ..

Δείτε όμως την Τζένη Μπαλατσινού και στη σειρά “Οι Μεν και οι Δεν”

Η Τζένη ήταν Σταρ Ελλάς το 1990 και το 1991, σε καλλιστεία του εξωτερικού, κέρδισε τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Επέστρεψε στην Ελλάδα ως ένα από τα περιζήτητα ονόματα στο χώρο του modelling και έγινε η μούσα του Βασίλειου Κωστέτσου. Κάποτε παρουσίαζε το δελτίο καιρού αλλά και μια εκπομπή για τη μόδα. Το 1996 παντρεύτηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον οποίο απέκτησαν και τρία παιδάκια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

 

Η γυναίκα έχει «πατήσει» τα 45 και είναι απλή και υπέροχη!!

tzeni balatsinou 5 tzeni balatsinou 6 tzeni balatsinou 7 tzeni balatsinou 8 tzeni balatsinou 9

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες.. Η Τζένη Μπαλατσινού,ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μεταμορφώθηκε σε Μέριλιν & πέταξε τα ρούχα της για χάρη του στο περιοδικό Nitro.

tzeni balatsinou 10

Η Τζένη Μπαλατσινού εξακολουθεί να έχει ένα άψογο κορμί στα 46 της και μετά από την απόκτηση τριών παιδιών.

tzeni balatsinou 11 tzeni balatsinou 12

Δείτε τη και στο περιοδικό Nitro, το καλοκαίρι του 1997, ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο στη Μύκονο, στις 16 Ιουλίου του 1996.

tzeni balatsinou 13 tzeni balatsinou 14 tzeni balatsinou 15 tzeni balatsinou 16 tzeni balatsinou 17 tzeni balatsinou 18 tzeni balatsinou 19 tzeni balatsinou 20 tzeni balatsinou 21 tzeni balatsinou 22

Δείτε και μερικές φωτογραφίες της χαμηλής ανάλυσης, αλλά αξίζει να τις προσθέσετε στην συλλογή σας.

tzeni balatsinou 31 tzeni balatsinou 32 tzeni balatsinou 33 tzeni balatsinou 34 tzeni balatsinou 35 tzeni balatsinou 36 tzeni balatsinou 37 tzeni balatsinou 39 tzeni balatsinou 40 tzeni balatsinou 41 tzeni balatsinou 42 tzeni balatsinou 43 tzeni balatsinou 44 tzeni balatsinou 45 tzeni balatsinou 46 tzeni balatsinou 47 tzeni balatsinou 48 tzeni balatsinou 49 tzeni balatsinou 50 tzeni balatsinou 51 tzeni balatsinou 52 tzeni balatsinou 53 tzeni balatsinou 54 tzeni balatsinou 55 tzeni balatsinou 56 tzeni balatsinou 57 tzeni balatsinou 58 tzeni balatsinou 59 tzeni balatsinou 60 tzeni balatsinou 61



Spread the love