Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες milf, και κάθε της πόζα είναι είδηση. Πόσο μάλλον όταν βγαίνει με μαγιό στην παραλία. Δείτε ένα αφιέρωμα στο κορμί της, στα καλύτερα γυμνά της από την δεκαετία των ΄90s.

Δείτε τη στο instagram και την σελίδα της jenny.gr

Δείτε τη και στο facebook


Απολαύστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν στο μεγαλύτερο αφιέρωμα στην καριέρα της, και στα πιο όμορφα γυμνά της από το πολύ sexy παρελθόν της:

tzeni balatsinou 1tzeni balatsinou 2tzeni balatsinou 3

Ήταν Σεπτέμβριος του 1991 όταν ξεκίνησε η πετυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη», στον ΑΝΤ1, και τότε η Τζένη, εμφανιζόταν σε ρόλο «αγγέλου συνειδήσεως»..

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης θέλησε να βρει ένα «καινούργιο» πρόσωπο για τη σειρά του ώστε να προσελκύσει και τις πιο νέες ηλικίες.

Λίγους μήνες πριν, το κανάλι είχε διοργανώσει τα καλλιστεία, όπου και η Τζένη Μπαλατσινού είχε κερδίσει το τίτλο της Σταρ Ελλάς!

Ο Νίκος Φώσκολος, πίστευε πως θα ήταν το ιδανικό πρόσωπο για να παίξει κάποιον μικρό ρόλο. Η Τζένη, εμφανιζόταν σε ρόλο «αγγέλου συνειδήσεως» μπροστά στους πρωταγωνιστές και τους ανέκρινε για τις αμαρτίες του!

Από τότε η Μπαλατσινού δεν συμμετείχε σε κάποια άλλη σειρά παρά μόνο σε ρόλο παρουσιάστριας. Την είδαμε σε εκπομπή μόδας στο STAR, σε θέση κριτικής επιτροπής στον ΑΝΤ1, παρουσιάστρια του show «Dancing on ice», πρωινό στο Mega, συμμετοχή στο «Joy» και πάλι πρωινό στο Mega αυτή τη φορά Σαββατοκύριακο.

Δείτε πως μερικές γυναίκες ξέρουν να ξεγελάνε το χρόνο:

tzeni balatsinou 4

Δείτε τη σε Video του 1990:

Η Τζένη υποδύονταν την συνείδηση της αδέκαστης Βίρνας Δράκου ..

Δείτε όμως την Τζένη Μπαλατσινού και στη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν»

Η Τζένη ήταν Σταρ Ελλάς το 1990 και το 1991, σε καλλιστεία του εξωτερικού, κέρδισε τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Επέστρεψε στην Ελλάδα ως ένα από τα περιζήτητα ονόματα στο χώρο του modelling και έγινε η μούσα του Βασίλειου Κωστέτσου. Κάποτε παρουσίαζε το δελτίο καιρού αλλά και μια εκπομπή για τη μόδα. Το 1996 παντρεύτηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον οποίο απέκτησαν και τρία παιδάκια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

 

Η γυναίκα έχει «πατήσει» τα 45 και είναι απλή και υπέροχη!!

tzeni balatsinou 5tzeni balatsinou 6tzeni balatsinou 7tzeni balatsinou 8tzeni balatsinou 9

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες.. Η Τζένη Μπαλατσινού,ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μεταμορφώθηκε σε Μέριλιν & πέταξε τα ρούχα της για χάρη του στο περιοδικό Nitro.

tzeni balatsinou 10

Η Τζένη Μπαλατσινού εξακολουθεί να έχει ένα άψογο κορμί στα 46 της και μετά από την απόκτηση τριών παιδιών.

tzeni balatsinou 11tzeni balatsinou 12

Δείτε τη και στο περιοδικό Nitro, το καλοκαίρι του 1997, ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο στη Μύκονο, στις 16 Ιουλίου του 1996.

tzeni balatsinou 13tzeni balatsinou 14tzeni balatsinou 15tzeni balatsinou 16tzeni balatsinou 17tzeni balatsinou 18tzeni balatsinou 19tzeni balatsinou 20tzeni balatsinou 21tzeni balatsinou 22

Δείτε και μερικές φωτογραφίες της χαμηλής ανάλυσης, αλλά αξίζει να τις προσθέσετε στην συλλογή σας.

tzeni balatsinou 31tzeni balatsinou 32tzeni balatsinou 33tzeni balatsinou 34tzeni balatsinou 35tzeni balatsinou 36tzeni balatsinou 37tzeni balatsinou 39tzeni balatsinou 40tzeni balatsinou 41tzeni balatsinou 42tzeni balatsinou 43tzeni balatsinou 44tzeni balatsinou 45tzeni balatsinou 46tzeni balatsinou 47tzeni balatsinou 48tzeni balatsinou 49tzeni balatsinou 50tzeni balatsinou 51tzeni balatsinou 52tzeni balatsinou 53tzeni balatsinou 54tzeni balatsinou 55tzeni balatsinou 56tzeni balatsinou 57tzeni balatsinou 58tzeni balatsinou 59tzeni balatsinou 60tzeni balatsinou 61