Είναι φημισμένη για το κορμί της που το γυμνάζει συνέχεια και το αποτέλεσμα την δικαιώνει, αφού βρήκε χορηγό για τα οπίσθια της.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Ελληνίδα χορεύτρια μας ενθουσίασαν, αφού πάνω στο μαύρο της κολάν έβαλε χορηγό.. και πόζαρε με χάρη δείχνοντας την απίστευτη δυνατότητα που έχουν τα οπίσθιά της..

Ο λόγος για την Αναστασία Γιούσεφ, η οποία διατηρεί ένα απίστευτο κορμί, που το γυμνάζει κάθε ημέρα ώστε όπου εμφανίζεται να προκαλεί πανικό.


Δείτε τη στο facebook και το instagram

Απολαύστε της στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

anastasia giousef 1anastasia giousef 2anastasia giousef 3anastasia giousef 4anastasia giousef 5anastasia giousef 6anastasia giousef 7anastasia giousef 8anastasia giousef 9anastasia giousef 10anastasia giousef 11Έτσι, για να πείσει όλους τους δύσπιστους είπε να γυρίσει ένα μικρού μήκους βίντεο στο σπίτι της, όταν έβαζε το καυτό σορτσάκι της..

Ε .. ναι λοιπόν, η Αναστασία Γιουσέφ (Anastasia Giousef) μας σήκωσε την διάθεση και μας ανέβασε την ψυχολογία με το βίντεο που ανέβασε,  για να μπορέσουμε να αντέξουμε την σκληρή καθημερινότητα!

Τι να λέμε τώρα ..

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

anastasia giousef 20anastasia giousef 12anastasia giousef 13anastasia giousef 14anastasia giousef 15anastasia giousef 16anastasia giousef 17anastasia giousef 18