Spread the love


Πολύ καλή και όμορφη η σύζυγος του Βασίλη αφού απ΄όπου κι αν την δεις τρελαίνει κόσμο.. Απολαύστε εμφάνιση που έκανε στο νησί της Μυκόνου, με το μαγιό της και βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα.

Εκείνη απόλαυσε τις βουτιές της και οι υπόλοιποι λουόμενοι της παραλίας απόλαυσαν το θέαμα. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Λοίζου που πήγε Μύκονο και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού.

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και το μοντέλο Αλεξάνδρα Λοΐζου παντρεύτηκαν στις 16 Ιουνίου του 2014, στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη.. και από τότε ζουν τον έρωτά τους.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv την εντόπισε μέσα στο μαύρο μπικίνι της, που δεν άφησε ασυγκίνητο τον ανδρικό πληθυσμό. Στην παρέα της ήταν και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τον οποίο τα βράδια σεργιάνιζε τα γραφικά στενοσόκακα της Χώρας.

Δείτε τη στο facebook

Απολαύστε το video που ακολουθεί:

ALEXANDRA LIOZOU 1 ALEXANDRA LIOZOU 2 ALEXANDRA LIOZOU 3 ALEXANDRA LIOZOU 4 ALEXANDRA LIOZOU 5  ALEXANDRA LIOZOU 7 ALEXANDRA LIOZOU 8 ALEXANDRA LIOZOU 9 ALEXANDRA LIOZOU 10 ALEXANDRA LIOZOU 11 ALEXANDRA LIOZOU 12 ALEXANDRA LIOZOU 13 ALEXANDRA LIOZOU 14 ALEXANDRA LIOZOU 15 ALEXANDRA LIOZOU 16 ALEXANDRA LIOZOU 17 ALEXANDRA LIOZOU 18 ALEXANDRA LIOZOU 19 ALEXANDRA LIOZOU 20 ALEXANDRA LIOZOU 21 ALEXANDRA LIOZOU 22 ALEXANDRA LIOZOU 23 ALEXANDRA-LIOZOU



Spread the love