Πραγματοποίησε φωτογράφηση στο Παρίσι, και διαπιστώσαμε περίτρανα ότι η 30χρονη ηθοποιός ακόμα και σε δημόσιες εμφανίσεις της δεν χρειάζεται εσώρουχα. Απλά δεν θα το πιστέψεις βλέποντας τις σούπερ φωτογραφίες της που ακολουθούν.

H Amanda Seyfried πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 φωτογράφηση στο Παρίσι και το upskirt που χάρισε στους φωτογράφους έκαναν την φωτογράφηση πολύ επιτυχημένη, εάν κρίνουμε από τα σχόλια και τις αναδημοσιεύσεις.

Η Amanda Seyfried μια πανέμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή από την συμμετοχή της στο «Alpha Dog» στην τηλεοπτική σειρά «Justice» και από το «Les Misérables».


Η 30χρονη ηθοποιός έχει γεννηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 1985, και έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλήσει, από τα σκέρτσα και τα νάζια της μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πλήρες όνομά της είναι Amanda Michelle Seyfried και εκτός από την υποκριτική, είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο, τραγουδίστρια και στιχουργός, με αρκετές διακρίσεις και εμφανίσεις στο Αμερικανικό Mtv.

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαυστε όλες τις πολύ σέξι φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Amanda-Seyfried Paris 1Amanda-Seyfried Paris 2Amanda-Seyfried Paris 3Amanda-Seyfried Paris 4Amanda-Seyfried Paris 5Amanda-Seyfried Paris 6Amanda-Seyfried Paris 7Amanda-Seyfried Paris 8Amanda-Seyfried Paris 9Amanda-Seyfried Paris 10Amanda-Seyfried Paris 11Amanda-Seyfried Paris 12Amanda-Seyfried Paris 13Amanda-Seyfried Paris 14Amanda-Seyfried Paris 15Amanda-Seyfried Paris 16Amanda-Seyfried Paris 17Amanda-Seyfried Paris 18Amanda-Seyfried Paris 19Amanda-Seyfried Paris 20Amanda-Seyfried Paris 21Amanda-Seyfried Paris 22Amanda-Seyfried Paris 23Amanda-Seyfried Paris 24Amanda-Seyfried Paris 25Amanda-Seyfried Paris 26Amanda-Seyfried Paris 27Amanda-Seyfried Paris 28Amanda-Seyfried Paris 29Amanda-Seyfried Paris 30Amanda-Seyfried Paris 31Amanda-Seyfried Paris 32