Spread the love


Πραγματοποίησε φωτογράφηση στο Παρίσι, και διαπιστώσαμε περίτρανα ότι η 30χρονη ηθοποιός ακόμα και σε δημόσιες εμφανίσεις της δεν χρειάζεται εσώρουχα. Απλά δεν θα το πιστέψεις βλέποντας τις σούπερ φωτογραφίες της που ακολουθούν.

H Amanda Seyfried πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 φωτογράφηση στο Παρίσι και το upskirt που χάρισε στους φωτογράφους έκαναν την φωτογράφηση πολύ επιτυχημένη, εάν κρίνουμε από τα σχόλια και τις αναδημοσιεύσεις.

Η Amanda Seyfried μια πανέμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή από την συμμετοχή της στο «Alpha Dog» στην τηλεοπτική σειρά «Justice» και από το «Les Misérables».

Η 30χρονη ηθοποιός έχει γεννηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 1985, και έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλήσει, από τα σκέρτσα και τα νάζια της μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πλήρες όνομά της είναι Amanda Michelle Seyfried και εκτός από την υποκριτική, είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο, τραγουδίστρια και στιχουργός, με αρκετές διακρίσεις και εμφανίσεις στο Αμερικανικό Mtv.

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαυστε όλες τις πολύ σέξι φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Amanda-Seyfried Paris 1 Amanda-Seyfried Paris 2 Amanda-Seyfried Paris 3 Amanda-Seyfried Paris 4 Amanda-Seyfried Paris 5 Amanda-Seyfried Paris 6 Amanda-Seyfried Paris 7 Amanda-Seyfried Paris 8 Amanda-Seyfried Paris 9 Amanda-Seyfried Paris 10 Amanda-Seyfried Paris 11 Amanda-Seyfried Paris 12 Amanda-Seyfried Paris 13 Amanda-Seyfried Paris 14 Amanda-Seyfried Paris 15 Amanda-Seyfried Paris 16 Amanda-Seyfried Paris 17 Amanda-Seyfried Paris 18 Amanda-Seyfried Paris 19 Amanda-Seyfried Paris 20 Amanda-Seyfried Paris 21 Amanda-Seyfried Paris 22 Amanda-Seyfried Paris 23 Amanda-Seyfried Paris 24 Amanda-Seyfried Paris 25 Amanda-Seyfried Paris 26 Amanda-Seyfried Paris 27 Amanda-Seyfried Paris 28 Amanda-Seyfried Paris 29 Amanda-Seyfried Paris 30 Amanda-Seyfried Paris 31 Amanda-Seyfried Paris 32



Spread the love