Και όμως τόλμησε παρόλα τα παραπανίσια της κιλά να δείξει το κορμί της. Δείτε πως ήταν και πως έγινε η γνωστή τηλεπερσόνα που όλοι ζήλευαν το κορμί της αλλά η λαιμαργία την έκανε αγνώριστη.

Έτσι, η Chanelle Hayes τα πέταξε όλα φόρεσε το bikini της και απόλαυσε τον ήλιο και το νερό της πισίνας ποζάροντας με νάζι στον φακό, γιατί πιστεύει ότι κι έτσι αρέσει.

Βέβαια, οι φωτογραφίες της 28χρονης δίπλα στην πισίνα τραβήχτηκαν στο Αλικάντε της Ισπανίας , της Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, που δείχνουν την τηλεοπτική περσόνα που είχα κάψει καρδιές από την εμφάνισή της στο ” Big Brother ” στο ” Wannabe ” και στο ” στο Chanelle : Wannabe Popstar ” έχει αλλάξει επικίνδυνα, και πρέπει να γίνει παράδειγμα για δυο πράγματα. Πρώτο ότι δεν ντρεπόμαστε για το σώμα μας όπως κι εάν είναι, και δεύτερον ότι μπορούμε να έχουμε σέξι διάθεση όπως κι εάν είμαστε..


Αρκεί να προσέχουμε την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνουμε.

στο twitter

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Chanelle Hayes 1Chanelle Hayes 2Chanelle Hayes 3

Παλαιότερα μας είχε συνταράξει με μια πολύ «καυτή» φωτογράφηση, αλλά ο καιρός στο πέρασμά του όλα τα αλλάζει. Chanelle Hayes 4Chanelle Hayes 5Chanelle Hayes 6Chanelle Hayes 7Chanelle Hayes 8Chanelle Hayes 9Chanelle Hayes 10Chanelle Hayes 11Chanelle Hayes 12Chanelle Hayes 13Chanelle Hayes 14Chanelle Hayes 15Chanelle Hayes 16Chanelle Hayes 17Chanelle Hayes 18Chanelle Hayes 19Chanelle Hayes 20Chanelle Hayes 21Chanelle Hayes 22