Spread the love


Η κοπέλα αυτή έχει το άγγιγμα του Μίδα, και με ότι καταπιάνεται γίνεται αμέσως χρυσός. Έχει τις τέλειες αναλογίες, έχει φωτογραφηθεί από όλα τα μεγάλα περιοδικά, και κάθε φορά δείχνει περισσότερο σέξι..

Η Σάρλοτ ΜακΚίνεϊ (Charlotte Mckinney) μας έχει συνηθίσει σε πολύ σέξι πόζες, αλλά κάθε φορά που τις βλέπουμε διαπιστώνουμε ότι είναι η ιδανική γυναίκα. Ξανθιά, χυμώδης με τέλειες αναλογίες, και υπέροχο χαμόγελο.

Πάντα ξέρει να ποζάρει μέσα στα ωροσκοπικά της bikini έτσι κάθε φορά να διαπιστώνουμε ότι το πανέμορφο μπούστο της δεν χωράει πουθενά. και η πίσω όψη της μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε τη στο facebook και στο twitter

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει γεννηθεί στις 6 Αυγούστου 1993 στο Ορλάντο, της Φλόριντα των ΗΠΑ, και έχει συμμετοχή στην τηλεοπτική εκπομπή «Dancing with the Stars».. Είναι μια από τις πιο γνωστές και σέξι 22χρονες του πλανήτη με λαμπρή καριέρα μπροστά της.

Δείτε την σελίδα της: charlottemckinney.co

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:


Το παραπάνω βίντεο έχει ξεπεράσει τις 13.078.790 εκατομμύρια προβολές.

charlotte mckinney 1 charlotte mckinney 2 charlotte mckinney 3 charlotte mckinney 4 charlotte mckinney 5 charlotte mckinney 6 charlotte mckinney 7 charlotte mckinney 8

Κι εδώ η πιο πρόσφατη εμφάνισή της στην παραλία..charlotte mckinney 9 charlotte mckinney 10 charlotte mckinney 11 charlotte mckinney 12 charlotte mckinney 13 charlotte mckinney 14 charlotte mckinney 15



Spread the love