Spread the love


Το γνωστό μοντέλο με το υπέροχο κορμί αυτό το διάστημα είναι στις ΗΠΑ και με αναρτήσεις της στα social media μας υπενθυμίζει ότι έχει φωτογένεια από όποια πλευρά και να την βλέπει ο φακός. Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Στις ΗΠΑ βρίσκεται αυτές τις μέρες η Χριστίνα Στεφανίδη και ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες της με ιδιαίτερη χαρά και λάμψη, από αυτό της το ταξίδι.

Είναι γνωστό της πάση ότι οι γλουτοί της Χριστίνας την κάνουν να ξεχωρίζει, αλλά και από το πολύ όμορφο βλέμμα της. Όταν όμως φοράει μαγιό ή κορμάκια ή ολόσωμα τότε η φαντασία μας απογειώνεται.

Η Χριστίνα έχει επισκεφθεί το Λας Βέγκας και το Μαλιμπού και όπως λένε οι καλά γνωρίζοντας, έμειναν όλοι έκπληκτοι από τις επιδόσεις της με τις εμφανίσεις της στις παραλίες.

Το κορίτσι του Παναγιώτη Κονέ, έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ, με ιδανικές αναλογίες και σοκολατένιο χρώμα.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και μας κόβει την ανάσα.

Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για το μεγάλο φωτο-αφιέρωμα που ακολουθεί, μαζί με ορισμένα από τα καλύτερα βίντεο που πρωταγωνηστεί:

A day in Laguna with @isaac_zoller 001

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina Stefanidi (@cri_stef) στις

  


CHRISTINA STEFANIDI 1 CHRISTINA STEFANIDI 2 CHRISTINA STEFANIDI 3 CHRISTINA STEFANIDI 4 CHRISTINA STEFANIDI 5 CHRISTINA STEFANIDI 6 CHRISTINA STEFANIDI 7 CHRISTINA STEFANIDI 8 CHRISTINA STEFANIDI 9 CHRISTINA STEFANIDI 10 CHRISTINA STEFANIDI 11 CHRISTINA STEFANIDI 12 CHRISTINA STEFANIDI 13 CHRISTINA STEFANIDI 14 CHRISTINA STEFANIDI 15 CHRISTINA STEFANIDI 16 CHRISTINA STEFANIDI 17 CHRISTINA STEFANIDI 18 CHRISTINA STEFANIDI 19 CHRISTINA STEFANIDI 20 CHRISTINA STEFANIDI 21 CHRISTINA STEFANIDI 22 CHRISTINA STEFANIDI 23 CHRISTINA STEFANIDI 24 CHRISTINA STEFANIDI 25 CHRISTINA STEFANIDI 26 CHRISTINA STEFANIDI 27 CHRISTINA STEFANIDI 28 CHRISTINA STEFANIDI 29 CHRISTINA STEFANIDI 30 CHRISTINA STEFANIDI 31 CHRISTINA STEFANIDI 32

CHRISTINA STEFANIDI 33 CHRISTINA STEFANIDI 34 CHRISTINA STEFANIDI 35 CHRISTINA STEFANIDI 36 CHRISTINA STEFANIDI 37 CHRISTINA STEFANIDI 38 CHRISTINA STEFANIDI 39 CHRISTINA STEFANIDI 40 CHRISTINA STEFANIDI 41



Spread the love