Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από καλές και «κακές γλώσσες» της νυχτερινής Αθήνας, λένε ότι η σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι ετών 64, αλλά ποζάρει με μπικίνι στην πισίνα, και «ξεσηκώνει» τους πάντες… νέους, γέρους και παιδιά..

Ποζάρει στην πισίνα του σπιτιού της στον Άλιμο και δείχνει να το κορμί της, και τις ολοστρόγγυλες καμπύλες της που είναι σε άψογη φόρμα.

Η τραγουδίστρια, Έφη Σαρρή, έχει πατήσει τα εξήντα, αλλά όπως θα δείτε δεν διστάζει να ποζάρει με μπικίνι και να «μοστράρει» όλα τα σημεία του σώματος της, ώστε να μην έχουμε καμιά αμφιβολία, ούτε γι αυτή, ούτε για εξίσου όμορφη πισίνα του σπιτιού της.


Εμφανίσθηκε στο Ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα την δεκαετία του ΄80 τραγουδώντας με μάξι τουαλέτες σε κοσμικά κέντρα διεθνές αλλά και ελληνικό ρεπερτόριο, καίγοντας αντρικές καρδιές.

Ουσιαστικά η καριέρα της ξεκίνησε την δεκαετία των ΄90s

To δεύτερο LP της που την έκανε γνωστή, ήταν καθαρά pop και το έχω από βινύλιο, δεν κυκλοφορεί σε ποτέ σε CD «Σεισμός Ερωτικός» που κυκλοφόρησε 1991 από τη δισκογραφική εταιρεία Μinos-ΕΜΙ.

Μια διαδικτυακή έρευνα θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ότι κρύβει την ηλικία της ως επτασφράγιστο μυστικό, αφού παρόλα τα χρόνια που βαραίνουν την πλάτη της συνεχίζει να προκαλεί με το υπέροχο κορμί της, όλο τον αντρικό πληθυσμό που δικαίως την ανακηρύττουν ως μια από τις πιο πολυπόθητες Ελληνίδα milf.

Τηλεφωνώντας σε φίλους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μου ανέφεραν ότι έχει γεννηθεί το 1951 δηλαδή είναι 65 ετών σήμερα. Δεν παίρνουμε κι όρκο, αλλά με σιγουριά είναι μια πανέμορφη 60χρονη.

Θαυμάστε κορμί:

Δείτε τη στο instagram και στο Facebook

Η αλήθεια είναι ότι το κορμί της το ζηλεύουν πολλές.. μια που η Έφη όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο ερωτική είναι.

Η Εφη Σαρρή μας εντυπωσίασε με την νέα της δισκογραφική κυκλοφορία, με ένα τραγούδι που μιλά για τα ζώδια. Μην χάνεις καιρό και άκουσέ το στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ξαναθυμηθήκαμε το ταλέντο της στο να δημιουργεί τραγούδια, αλλά και στο κορμί της, αφού τελικά η Έφη είναι η πιο «hot» milf τραγουδίστρια που αξίζει να ακούς αλλά και να βλέπεις.

EFI SARI 1EFI SARI 2EFI SARI 3EFI SARI 4EFI SARI 5EFI SARI 6EFI SARI 7EFI SARI 8EFI SARI 9EFI SARI 10EFI SARI 11EFI SARI 12EFI SARI 13EFI SARI 14EFI SARI 15EFI SARI 16EFI SARI 17EFI SARI 18EFI SARI 19EFI SARI 20EFI SARI 21EFI SARI 22EFI SARI 23EFI SARI 24EFI SARI 25

EFI SARI 26EFI SARI 27EFI SARI 28 - ΑντίγραφοEFI SARI 28EFI SARI 29 - ΑντίγραφοEFI SARI 29EFI SARI 30EFI SARI 31EFI SARI 32EFI SARI 33EFI SARI 34EFI SARI 35EFI SARI 36EFI SARI 38EFI SARI 39EFI SARI 40EFI SARI 41EFI SARI 42EFI SARI 43EFI SARI 44EFI SARI 45EFI SARI 46EFI SARI 47