Spread the love


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από καλές και «κακές γλώσσες» της νυχτερινής Αθήνας, λένε ότι η σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι ετών 64, αλλά ποζάρει με μπικίνι στην πισίνα, και «ξεσηκώνει» τους πάντες… νέους, γέρους και παιδιά..

Ποζάρει στην πισίνα του σπιτιού της στον Άλιμο και δείχνει να το κορμί της, και τις ολοστρόγγυλες καμπύλες της που είναι σε άψογη φόρμα.

Η τραγουδίστρια, Έφη Σαρρή, έχει πατήσει τα εξήντα, αλλά όπως θα δείτε δεν διστάζει να ποζάρει με μπικίνι και να «μοστράρει» όλα τα σημεία του σώματος της, ώστε να μην έχουμε καμιά αμφιβολία, ούτε γι αυτή, ούτε για εξίσου όμορφη πισίνα του σπιτιού της.

Εμφανίσθηκε στο Ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα την δεκαετία του ΄80 τραγουδώντας με μάξι τουαλέτες σε κοσμικά κέντρα διεθνές αλλά και ελληνικό ρεπερτόριο, καίγοντας αντρικές καρδιές.

Ουσιαστικά η καριέρα της ξεκίνησε την δεκαετία των ΄90s

To δεύτερο LP της που την έκανε γνωστή, ήταν καθαρά pop και το έχω από βινύλιο, δεν κυκλοφορεί σε ποτέ σε CD «Σεισμός Ερωτικός» που κυκλοφόρησε 1991 από τη δισκογραφική εταιρεία Μinos-ΕΜΙ.

Μια διαδικτυακή έρευνα θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ότι κρύβει την ηλικία της ως επτασφράγιστο μυστικό, αφού παρόλα τα χρόνια που βαραίνουν την πλάτη της συνεχίζει να προκαλεί με το υπέροχο κορμί της, όλο τον αντρικό πληθυσμό που δικαίως την ανακηρύττουν ως μια από τις πιο πολυπόθητες Ελληνίδα milf.

Τηλεφωνώντας σε φίλους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μου ανέφεραν ότι έχει γεννηθεί το 1951 δηλαδή είναι 65 ετών σήμερα. Δεν παίρνουμε κι όρκο, αλλά με σιγουριά είναι μια πανέμορφη 60χρονη.

Θαυμάστε κορμί:

Δείτε τη στο instagram και στο Facebook

Η αλήθεια είναι ότι το κορμί της το ζηλεύουν πολλές.. μια που η Έφη όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο ερωτική είναι.

Η Εφη Σαρρή μας εντυπωσίασε με την νέα της δισκογραφική κυκλοφορία, με ένα τραγούδι που μιλά για τα ζώδια. Μην χάνεις καιρό και άκουσέ το στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ξαναθυμηθήκαμε το ταλέντο της στο να δημιουργεί τραγούδια, αλλά και στο κορμί της, αφού τελικά η Έφη είναι η πιο «hot» milf τραγουδίστρια που αξίζει να ακούς αλλά και να βλέπεις.

EFI SARI 1 EFI SARI 2 EFI SARI 3 EFI SARI 4 EFI SARI 5 EFI SARI 6 EFI SARI 7 EFI SARI 8 EFI SARI 9 EFI SARI 10 EFI SARI 11 EFI SARI 12 EFI SARI 13 EFI SARI 14 EFI SARI 15 EFI SARI 16 EFI SARI 17 EFI SARI 18 EFI SARI 19 EFI SARI 20 EFI SARI 21 EFI SARI 22 EFI SARI 23 EFI SARI 24 EFI SARI 25

EFI SARI 26 EFI SARI 27 EFI SARI 28 - Αντίγραφο EFI SARI 28 EFI SARI 29 - Αντίγραφο EFI SARI 29 EFI SARI 30 EFI SARI 31 EFI SARI 32 EFI SARI 33 EFI SARI 34 EFI SARI 35 EFI SARI 36 EFI SARI 38 EFI SARI 39 EFI SARI 40 EFI SARI 41 EFI SARI 42 EFI SARI 43 EFI SARI 44 EFI SARI 45 EFI SARI 46 EFI SARI 47



Spread the love