Spread the love


Δεν φτάνει που μας κόλασε η Λιούμπα Ζώρα, φώναξε και την αδελφή της Έρη για να συμπληρωθεί το καρνέ.. Αναστέναξε η όλη η παραλία από τα κορμιά τους, καθώς εκτός από πολύ αισθησιακές φωνές διαθέτουν κορμί μαγνήτη για τα αντρικά βλέμματα.

Η αγάπη για τον ήλιο και την θάλασσα; Μεγάλη. Η αδυναμία τους στα μικροσκοπικά μαγιώ; Ακόμα μεγαλύτερη. Οι Έρη και Λιούμπα Ζώρα δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς βουτιές και παιχνίδια στην άμμο κι έτσι αποφάσισαν να πεταχτούν μέχρι την Μύκονο για να διασκεδάσουν και να τρελάνουν κόσμο.

Οι δύο αδελφές που τυχαίνει να είναι αμφότερες τραγουδίστριες, έβαλαν το μπικίνι τους, πήγαν στο Καλό Λιβάδι και άφησαν με το στόμα ανοικτό όποιον άνδρα βρέθηκε μπροστά τους.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, οι εκρηκτικές ερμηνεύτριες χάρισαν μοναδικές πόζες τις οποίες κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV

Απολαύστε τις δυο υπέροχες αδελφές να απολαμβάνουν μαζί τις ομορφιές της θάλασσας στο βίντεο που ακολουθεί:

aderfesZora

aderfesZora2

Η Έρη και Λιούμπα Ζώρα είναι οι πολύ όμορφες και ταλαντούχες κόρες του διάσημου της δεκαετίας του ΄70 Σταύρου Zώρα, ο οποίος είχε γράψει και είχε ερμηνεύσει το «Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο».

Αγάπησαν από μικρές την μουσική και δόθηκαν ολοκληρωτικά σε αυτή. H Eρη σπούδασε πιάνο και η Λιούμπα κιθάρα. Έτσι, άφησαν τα ωδεία και τις κλασικές σπουδές της μουσικής, παρτιτούρες και ανέβηκαν στην πίστα, αφού έκτος από τα φωνητικά ταλέντα έχουν και παρουσία.

H Eρη είναι επτά χρόνια στο λαϊκό τραγούδι και η Λιούμπα έξι. Είναι ένα γυναικείο δίδυμο που αρχίζει να έχει την αναγνώριση που του πρέπει. Έχει περάσει καιρός που δυο γυναίκες σαν ένα τα συνδυάζουν όλα, και κορμί και φωνή.

Διπλή μουσική απόλαυση, αλλά και διπλές αποκαλύψεις από τις αδελφές Zώρα, που ξέρουν να κλέβουν τις αντρικές ματιές όπου και εάν εμφανιστούν, αφού γνωρίζουν πως να προκαλούν την αντρική φαντασία.

Τέλος για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι οι εκρηκτικές τραγουδίστριες είναι και ιδιοκτήτριες κέντρου αισθητικής, στο εμπορικό κέντρο «Άνοιξη» στου Zωγράφου με τον τίτλο «Erlou».

aderfesZora3 aderfesZora4 aderfesZora5 aderfesZora6 aderfesZora7 aderfesZora8



Spread the love