Spread the love


Οι αδερφές Barbie όπως είναι γνωστές στην Τουρκία έφτασαν στο Nammos και του έδωσαν να καταλάβει. Βέβαια, προκάλεσαν σχετικό χαμό στο social media με το βίντεο που θα δείτε, και έκαναν Έλληνες και Τούρκους να έρθουν πιο κοντά.. Πολύ πιο κοντά.. Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί.

Ο λόγος για μια παρέα νεαρών από την Τουρκία που εμφανίστηκαν στην Ψαρρού και άφησαν άφωνους όλους τους λουόμενους με τα καμώματά τους. Η παρέα που επέλεξε το κοσμικό Nammos για να διασκεδάσει αποτελούνταν από δύο αγόρια και δύο επώνυμα κορίτσια, τις αδελφές Esra και Ceyda Ersoy, μοντέλα στο επάγγελμα και γνωστές στην γείτονα χώρα ως ξανθιές αδελφές barbie.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι δυο κοπέλες το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Αφού η παρέα έκανε την ηλιοθεραπεία της και τις βουτιές της στα κρυστάλλινα νερά, στην συνέχεια παρήγγειλε τούρτα σοκολάτα, καθώς ένα εκ των κοριτσιών γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Όμως το γλυκό δεν προοριζόταν για φάγωμα, αλλά για πασάλειμμα! Οι δύο Τουρκάλες άρχισαν να πασαλείφουν τα καλλίγραμμα κορμιά τους με σοκολάτα και ακολούθησε ντους… σαμπάνιας! Φυσικά τα βλέμματα όλων είχαν στραφεί πάνω τους, αλλά η παρέα αδιαφορούσε και δεν καταλάβαινε τίποτα.

Δείτε και την σελίδα τους: esraceydaersoy.com

Δείτε τες στο instagram και στο instagram



Spread the love