Είναι μια κοπέλα με πολύ όμορφο πρόσωπο, υπέροχο κορμί και με τηλεοπτικές παρουσίες που ακόμα συζητιούνται. Είναι κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς, κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει είναι πολύ σέξι.

Η Ιλένια Ουίλιαμς (Ilenia Williams) δουλεύει στην εταιρεία Antenna Group Greece σπούδασε Journalism (δημοσιογραφία) στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας. Αυτό το κορίτσι το γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και από εκπομπές, στις οποίες συμμετείχε ως δημοσιογράφος.

Στο προσωπικό της λογαριασμό το instagran, έχει καταφέρει με μόλις 384 δημοσιεύσεις να την ακολουθούν περισσότεροι από 8,158 διαδικτυακοί χρήστες.


Το facebook μάλλον το βαριέται, γιατί δεν ανεβάζει συχνά, άλλα αξίζει να ρίξεις μια ματιά..

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ εντυπωσιακή, και στις φωτογραφίες της διακρίνουμε μια σεμνότητα, αφού θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα πιο πολύ αλλά όπως φαίνεται το ελέγχει.

«Είμαι ένα κορίτσι με όνειρα και προσδοκίες. Μεγαλωμένη σε αμιγώς καλλιτεχνικό περιβάλλον, έχω καλλιεργήσει αρκετά αυτήν την πλευρά της προσωπικότητάς μου. Επίσης είμαι λίγο ντροπαλή και κλειστή σαν χαρακτήρας, συνεπής στα πιστεύω μου και αυστηρός κριτής του εαυτού μου», αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Ακόμη για τη σχέση με τον πατέρα της και τον Δημήτρη εξομολογήθηκε: «Νιώθω περήφανη για τον πατέρα μου. Είναι το στήριγμά μου και είναι ανεκτίμητης αξίας το γεγονός ότι είμαι σίγουρη πως, ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας πάντα θα είναι εκεί να με ακούσει και να με συμβουλεύσει. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Δημήτρη, τον θαυμάζω για τον επαγγελματισμό του και τον ακραίο ενθουσιασμό του».

Δείτε τη στο facebook το twitter και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ilenia Williams 1Ilenia Williams 2Ilenia Williams 3Ilenia Williams 4Ilenia Williams 5Ilenia Williams 6Ilenia Williams 7Ilenia Williams 8Ilenia Williams 9Ilenia Williams 10Ilenia Williams 11Ilenia Williams 12Ilenia Williams 13Ilenia Williams 14Ilenia Williams 15Ilenia Williams 16Ilenia Williams 17Ilenia Williams 18Ilenia Williams 19Ilenia Williams 20Ilenia Williams 21Ilenia Williams 22Ilenia Williams 23Ilenia Williams 24Ilenia Williams 25Ilenia Williams 26Ilenia Williams 27Ilenia Williams 28Ilenia Williams 29Ilenia Williams 30Ilenia Williams 31Ilenia Williams 32Ilenia Williams 33Ilenia Williams 34Ilenia Williams 35Ilenia Williams 36Ilenia Williams 38

Ilenia Williams 39Ilenia Williams 40Ilenia Williams 41Ilenia Williams 42Ilenia Williams 43Ilenia Williams 44Ilenia Williams 45Ilenia Williams 46Ilenia Williams 48Ilenia Williams 49