Είναι μια Ελληνίδα τραγουδίστρια που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητη, ούτε στην πιστά, ούτε στις παραλιες!! Επιλέγει μαγιό που «γράφουν» πάνω της και τονίζουν όλη την σεξουαλικότητά της. Η Μαρία το ξέρει και τα δίνει όλα..

Έτσι, γι ακόμα μια φορά η γνωστή για τις «καυτές» της εμφανίσεις, ή μελαχρινή Θεά Μαρία Λαχανιώτη τους άφησε ξερούς στην παραλία της Γλυφάδας όπου απόλαυσε το ήλιο και την θάλασσα.

Από τότε που την είδαμε πρώτη φορά με μαγιό δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε, κι όποτε επαναλαμβάνουμε το θέμα .. προσφέρει μοναδική ευχαρίστηση το θέαμα που προσφέρει και ψυχική ανάταση.


Η πανέμορφη τραγουδίστρια, με τα «μυστήρια» τατουάζ κοντά στα επίμαχα σημεία.. επέλεξε μαγιό που τονίζαν τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της, και δικαίως «μοίρασε» απλόχερα εγκεφαλικά σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια από πάνω της..

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν, και θυμηθείτε μαζί μας και κάποιες παλιότερες εμφανίσεις της με άλλουτύπου ολόσωμο μαγιό, αλλά με το ίδιο πάντα αποτέλεσμα.maria laxanioti 33maria laxanioti 32maria laxanioti 31maria laxanioti 30maria laxanioti 29maria laxanioti 28maria laxanioti 27maria laxanioti 26maria laxanioti 25maria laxanioti 24maria laxanioti 23maria laxanioti 22maria laxanioti 21maria laxanioti 20maria laxanioti 19maria laxanioti 18maria laxanioti 17maria laxanioti 16maria laxanioti 15maria laxanioti 14maria laxanioti 13maria laxanioti 12maria laxanioti 10maria laxanioti 9maria laxanioti 8maria laxanioti 7maria laxanioti 6maria laxanioti 5maria laxanioti 4maria laxanioti 3maria laxanioti 2maria laxanioti 1