Spread the love


Η 31χρονη σπάει ταμεία με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media και αποδεικνύει ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν γίνεται τυχαία, αλλά θέλει κόπο και τρόπο παράλληλα για να γίνεις επιτυχημένος. Απολαύστε τη.

Ο λόγος για την Sara Underwood, την Αμερικανίδα μοντέλα που πέρασε με επιτυχία στον χώρο του θεάματος, όχι μόνο για τα σωματικά της προσόντα .. αλλά και για την μεγάλη υποκριτική της ικανότητα.

Το πλήρες όνομα της είναι Sara Jean Underwood, έχει γεννηθεί στις 26 Μαρτίου του 1984, και πράγματι είναι μια κοπέλα με πολύ «καυτή» προσωπικότητα και αναλογίες εντυπωσιακές που όταν φοράει το μαγιό της δεν υπάρχει κανένας που να μην την κοιτάξει.

Έτσι, αποφασίσαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο instagram που διατηρεί, για να αποκτήσουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το κορμί της.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Facebook η σελίδα της αρέσει σε 3.785.530 εκατομμύρια άτομα, και στο instagram την ακολουθούν περισσότερα από 3,9 εκατομμύρια ζευγάρια μάτια.

Δείτε την σελίδα της: saraunderwood.me  το facebook το twitter και το instagram

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν ως το τέλος, γιατί αξίζει:

Sara Jean Underwood 1 Sara Jean Underwood 2 Sara Jean Underwood 3 Sara Jean Underwood 4 Sara Jean Underwood 5 Sara Jean Underwood 6 Sara Jean Underwood 7 Sara Jean Underwood 8 Sara Jean Underwood 9 Sara Jean Underwood 10 Sara Jean Underwood 11 Sara Jean Underwood 12 Sara Jean Underwood 13 Sara Jean Underwood 14 Sara Jean Underwood 15 Sara Jean Underwood 16 Sara Jean Underwood 17 Sara Jean Underwood 18 Sara Jean Underwood 19 Sara Jean Underwood 20



Spread the love