Spread the love


Ο άγγελος της Victoria’s Secret φορώντας σχεδόν τίποτα παρά μόνο ένα λευκό κορδόνι στρινγκ ποζάρει στο φακό με όλο τον αισθησιασμό που διαθέτει. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού Maxim με τις 100 πιο καυτές γυναίκες του πλανήτη.

Η αποκλειστική φωτογράφηση της Stella Maxwell για το περιοδικό Maxim περιέχει πολύ σέξι στιγμιότυπα.

Το αεικίνητο μοντέλο ποζάρει αλλού τόπλες και αλλού γυμνό διατηρώντας τη σεμνότητά του μόνο με χρυσές αλυσίδες και ένα δερμάτινο μπουφάν που κρατά ανοιχτό.

Η φωτογράφηση που θύμιζε κάτι από τοπίο της ερήμου έγινε στην Καλιφόρνια και στο κτίριο Dorado που σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Robert Stone.

«Αν δεν ήμουν μοντέλο, δεν ξέρω τι θα έκανα, αλλά θα πρέπει να εργάζομαι σκληρά σε ότι κάνω», λέει η όμορφη Stella και συνεχίζει: «Όταν πήγαινα σχολείο δεν ήμουν ούτε ένιωθα σέξι. Αυτό έγινε πολύ αργότερα».

Δείτε τη στο instagram

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram με 1,091 δημοσιεύσεις κατάφερε να την ακολουθούν περισσότεροι από 1.7 εκατομμύρια ακόλουθοι, αν και ορισμένες φωτογραφίες της έχουν μαζέψει περισσότερα από 63,5 χιλιάδες like. Πραγματικά απίστευτο, αλλά όταν μιλάμε για την Stella τα πάντα είναι δυνατά.

Απολαύστε την στις εκπληκτικές της φωτογραφίες που ακολουθούν:

Stella Maxwell 13 Stella Maxwell 12 Stella Maxwell 11 Stella Maxwell 10 Stella Maxwell 9 Stella Maxwell 8 Stella Maxwell 7 Stella Maxwell 6 Stella Maxwell 5 Stella Maxwell 4 Stella Maxwell 3 Stella Maxwell 2 Stella Maxwell 1

Δείτε περισσότερα εδώ: maxim.com



Spread the love