Spread the love


Μας αποκαλύπτει το υπέροχο κορμί της, αφού κάτω από τον φερετζέ κρύβει όλη την μαγεία της ανατολής. Γνωρίζαμε ότι οι κοπέλες από την Περσία είναι πολύ σέξι μελαχρινές, αλλά αυτό το κορίτσι μας ξεπερνάει. Απολαύστε τη.

Το Ιράν έχει εξαιρετικά όμορφες γυναίκες, και πιο γνωστή ήταν η αυτοκράτορα Σοράγια που μαζί με τον Σάχη της Περσίας είχαν αφήσει εποχή ως το πιο διάσημο βασιλικό ζεύγος της μακρινής Ανατολής. Η Περσία πριν την επανάσταση είχε να επιδείξει πανέμορφες καλλονές , μελαχρινές και μυστηριώδεις.

Δυστυχώς, από τότε που το Ιράν μετατράπηκε σε ισλαμιστική δημοκρατία, δεν είχαμε τη δυνατότητα να τις γνωρίσουμε καλύτερα τις γυναίκες της χώρα, που πρέπει να σημειώσουμε ότι παραμένει μια πολύ αναπτυγμένη κοινωνία και η 2η χώρα σε πλαστικές επεμβάσεις ομορφιάς μετά την Βραζιλία.

Αξίζει όμως να επισημάνουμε ότι υπάρχουν κάποιες κοπέλες από την Περσία που γλίστρησαν σαν χέλια από το θεοκρατικό καθεστώς και έκαναν εκπληκτική καριέρα με την εξωτική και ασύλληπτη ομορφιά τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι το μοντέλο Γιασμίν Καντερί (Yasmin Kaderi), αποκαλούμενη και ως «πριγκίπισσα της Ανατολής», η οποία φωτογραφήθηκε για το ουκρανικό Playboy, που κυκλοφόρησε το 2015, και προκάλεσε σχετικό χαμό.

Δείτε τη στο instagram

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με μόλις 236 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν 46,1 χιλιάδες φίλοι της.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Yasmin Kaderi 1 Yasmin Kaderi 2 Yasmin Kaderi 3 Yasmin Kaderi 4 Yasmin Kaderi 5 Yasmin Kaderi 6 Yasmin Kaderi 7 Yasmin Kaderi 8 Yasmin Kaderi 9

Playboy March 2015⭐️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης یاسمین قادری (@yasminkaderi) στις

 



Spread the love