Η αλήθεια είναι ότι πολύ πρόσφατα έγινε μητέρα, αλλά αυτό δεν την πτοεί και συνεχίζει να κολάζει με το κορμί της, και το απέδειξε με το σέξι ολόσωμο μαγιό της σε παραλία της Μυκόνου. Για πολλά χρόνια είχε τα ομορφότερα οπίσθια στην Ελλάδα.. Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί.

Για τη Ζέτα πάντα είχαμε να πούμε μια καλή κουβέντα, αφού με τις αναλογίες της πάντα μας έβαζε στο τσεπάκι της. Το κορμί της έχει συγκινήσει πολλές φορές το πανελλήνιο με το υπέροχη στήθος της, και τους ολοστρόγγυλους γλουτούς της που θυμίζουν την πλατεία Ομόνοιας, πριν την ανάπλαση της.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου εμφανίστηκε σε κοσμική πλαζ της Μυκόνου παρέα με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Ταχτσίδη επτά μήνες μετά την γέννηση της μονάκριβης κόρης τους και λίγες ημέρες πριν χορέψουν τον χορό του Ησαία.


Το μοντέλο και επιχειρηματίας, με κορμί πιο αισθησιακό από ποτέ, είπε να πάει απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί των ανέμων, αλλά άθελα της αναστάτωσε τους λουόμενους. Επέλεξε μια εντυπωσιακή είσοδο στην παραλία, αφού φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό ολόσωμο μαγιό που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία.

Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί η μέλλουσα σύζυγος του άσσου της Τζένοα είναι φωτιά και λάβρα. Απολαυστε όλο το φωτο-αφιέρωμα που ακολουθεί στο κορμί της με τις ομορφότερες πόζες της που έγραψαν ιστορία.

zeta 11zeta 10zeta 9zeta 8zeta 7zeta 6zeta 5zeta 4zeta 3zeta 2zeta 1

Δείτε τη πέρυσι να απολαμβάνει το μπανάκι της στη Μύκονο

zeta thodorakopoulou 2

zeta thodorakopoulou 3

Κι εδώ αναμνήσεις από το Alter

zeta thodorakopoulou 5

zeta thodorakopoulou 6

zeta thodorakopoulou 8

zeta thodorakopoulou 9

zeta thodorakopoulou 10

zeta thodorakopoulou 11

zeta thodorakopoulou 12

zeta thodorakopoulou 13

zeta thodorakopoulou 16zeta thodorakopoulou 17zeta thodorakopoulou 18zeta thodorakopoulou 19zeta thodorakopoulou 20zeta thodorakopoulou 21zeta thodorakopoulou 22zeta thodorakopoulou 23zeta thodorakopoulou 24zeta thodorakopoulou 25zeta thodorakopoulou 26zeta thodorakopoulou 27zeta thodorakopoulou 28zeta thodorakopoulou 29zeta thodorakopoulou 30zeta thodorakopoulou 31zeta thodorakopoulou 32zeta thodorakopoulou 33zeta thodorakopoulou 34zeta thodorakopoulou 35zeta thodorakopoulou 36zeta thodorakopoulou 37zeta thodorakopoulou 38zeta thodorakopoulou 39zeta thodorakopoulou 40zeta thodorakopoulou 41zeta thodorakopoulou 42zeta thodorakopoulou 43zeta thodorakopoulou 44zeta thodorakopoulou 45zeta thodorakopoulou 46zeta thodorakopoulou 47zeta thodorakopoulou 48zeta thodorakopoulou 49zeta thodorakopoulou 50