Spread the love


Το διάσημο και πανέμορφο μοντέλο συνελήφθη από παπαράτσι σε μια πρωινή έξοδό της με την φίλη της για καφέ, χωρίς ίχνος εσωρούχου πάνω της. Απολαύστε πως κυκλοφορούν οι διασημότητες των ΗΠΑ και αναστενάξτε ..

Η 22χρονη Charlotte McKinney είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα, παρά το νεαρότης ηλικίας της, με τέλειο στήθος και κορμί όλο καμπύλες.

Στην τελευταία πρωινή της έξοδο, φόρεσε ένα κολλητό λευκό και εφαρμοστό φόρεμα, πήρε την φίλη της και βγήκαν στην λιακάδα για να απολαύσουν το παγωτό τους.

Εκεί όμως τους περίμενε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι που την απαθανάτισαν σε πόζες που όλοι καταλάβαμε ότι η Charlotte μισεί τα εσώρουχα, αφού ακόμα και στην πρωινή της βόλτα δεν τα φοράει. Έτσι, καταλαβαίνουμε ότι τα σέξι εσώρουχα τα φοράει μόνο σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις ενώ στην προσωπική της ζωή της είναι εντελώς αχρείαστα.

Οι παπαράτσι την εντόπισαν στο Μαλιμπού, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 και μας έκοψε την ανάσα.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Charlotte McKinney είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και χυμώδης μοντέλα των ΗΠΑ ..και ηθοποιός που έχει γεννηθεί στις 6 Αυγούστου 1993 και έχει ύψος 171 εκατοστά.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Charlotte McKinney ξεκίνησε να γίνεται γνωστή μέσω του instagram και των super sexy φωτογραφήσεων που παρουσίαζε εκεί, ενώ όπως δηλώνει και η ίδια, η καριέρα της μέχρι τώρα ήταν εντελώς αντισυμβατική αφού ούτε πολλές πασαρέλες έχει κάνει ούτε έχει δώσει το παρόν σε κάποια διάσημη «Εβδομάδα Μόδας».

Δείτε την σελίδα της: charlottemckinney.co

Δείτε τη στο facebook το twitter και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney Charlotte McKinney

Δείτε ακόμα:

Charlotte Mckinney: Αυτό το κορίτσι μας βγάζει έξω από τα ρούχα μας (ΦΩΤΟ)

Αφιέρωμα στην πιο σέξι 22χρονη του πλανήτη, με το τελειότερο μπούστο (100 ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love