Spread the love


Αυτό το κορίτσι όπου και να πάει προκαλεί πανικό, γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι συχνό το φαινόμενο, να εμφανίζεται η Κορομηλά σε δημόσια θέα, εντυπωσιακή, χωρίς να την καταπιέζει ο σφιχτός στηθόδεσμος. Απολαύστε τη.

Ο λόγος για την Νίνα Κορομηλά, η οποία είναι μοντέλο και μάλιστα είναι μια πολύ όμορφη μελαχρινή κοπέλα με πλούσια προσόντα..

Στις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε λίγο πιο κάτω, το μοντέλο απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στα μπουζούκια όπου και πήγε να διασκεδάσει.

Μάλιστα οι φήμες θέλουν την Νίνα Κορομηλά, που είναι μια πρώην εστεμμένη να είναι μαζί με τον Χρήστο Χολίδη. Όσοι γνωρίζουν λένε ότι γνωρίστηκαν από κοινούς φίλους, είναι μαζί μερικούς μήνες και πολύ ερωτευμένοι.

Για όσους δεν την γνωρίζουν η Νίνα Κορομηλά είναι νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς «Star GS Hellas 2015». Προερχόμενη από τον χώρο του στίβου, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και ευελπιστεί μελλοντικά να καταφέρει να συνδυάσει το εν λόγω επάγγελμα με τις φωτογραφίσεις και την πασαρέλα.

Το γνωστό μοντέλο και εστεμμένη βγήκε να διασκεδάσει στα μπουζούκια με τις φίλες της.

Φορώντας ένα λευκό μίνι φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ τρέλανε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου με την είσοδό της στο μαγαζί.

Στη συνέχεια ανέβηκε στην πίστα και λικνίστηκε σε ρυθμούς τσιφτετελιού με τη φίλη της «ανεβάζοντας» τη θερμοκρασία.

Δείτε τη στο facebook

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά

Δείτε και ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της ..Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά Κορομηλά



Spread the love