Το πασίγνωστο μοντέλο μας χαρίζει υπέροχη φωτογράφιση για να μην ξεχάσεις πότε το καλοκαίρι. Όταν δεις τις νέες της πόζες θα την λατρέψεις, γιατί αυτό το κορίτσι αξίζει τα λεφτά του, αφού έχει το πιο εκφραστικό πρόσωπο, και το τελειότερο κορμί ever.

Ο λόγος για τις νέες της φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «Ocean Drive» για το καλοκαίρι 2016. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στις ΗΠΑ με διεθνή καριέρα, και αρκετές φορές τολμάει να ποζάρει topless.

Η 23χρονη Hannah Ferguson είναι ένα πανέμορφο μοντέλο που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει ένα αμερικανικό πρότυπο μόδας, και όχι άδικα, αφού οι σωματικές της αναλογίες είναι μοναδικές.


Δείτε περισσότερα εδώ: oceandrive.com

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαύστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Hannah-Ferguso-bikini Hannah Ferguso 25Hannah Ferguso 24Hannah Ferguso 23Hannah Ferguso 22Hannah Ferguso 21Hannah Ferguso 20Hannah Ferguso 19Hannah Ferguso 18Hannah Ferguso 17Hannah Ferguso 16Hannah Ferguso 15Hannah Ferguso 14Hannah Ferguso 13Hannah Ferguso 12Hannah Ferguso 11Hannah Ferguso 10Hannah Ferguso 9Hannah Ferguso 8Hannah Ferguso 7Hannah Ferguso 6Hannah Ferguso 5Hannah Ferguso 4Hannah Ferguso 3Hannah Ferguso 2Hannah Ferguso 1

\