Spread the love


Η 37χρονη Joanna Krupa είναι ένα από τα πιο διάσημα κορμιά στον πλανήτη και πόζαρε για το αντρικό περιοδικό Treats! Magazine Issue #11 που κυκλοφορεί για τον μήνα Ιούνιο-Ιούλιο 2016. Δεν φαντάζεσαι τι πόζες πήρε μπροστά στο φακό.

Η Joanna Krupa αναστάτωσε όλο τον κόσμο με τη νέα της γυμνή φωτογράφηση, σε τέτοιο σημείο ώστε το περιοδικό την λογόκρινε, βάζοντας πάνω στα επίμαχα σημεία της το λογότυπο.

Οι λογοκριμένες B & W φωτογραφίες της Joanna Krupa τραβήχτηκαν από τον μόστραρα του είδους Steve Shaw, και το αποτέλεσμα είναι άριστο αφού αναδεικνύει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά του πλανήτη.

Απολαύστε την εντυπωσιακή καλλονή Joanna Krupa που είναι μια πολωνο-αμερικανή μοντέλο και ηθοποιός, με χιλιόμετρα πάνω στις πασαρέλες και το κορμί της έχει φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη..

Δείτε κι εδώ: treatsmagazine.com

Είναι μια από τις πιο όμορφες 37χρονες, έχει γεννηθεί στις 23 Απριλίου 1979, και το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 170 εκατοστά.

Είναι ένα κορίτσι που έγινε γνωστότερο από την σειρά «Real Housewives» και συνεχίζει να εντυπωσιάζει όπου κι αν εμφανίζεται. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχει πρόβλημα να δείχνει το στήθος της, και συχνά-πυκνά ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις πανέμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa

Δείτε όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media

Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa 8 Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa

Δείτε την και από τις περυσινές της διακοπές διακοπές που αναστάτωσε όλο τον πλανήτη ..

Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa Joanna Krupa

Joanna Krupa

Joanna-Krupa-2



Spread the love