Spread the love


Η Κορίννα είναι 100% Ελληνίδα, με τεράστια καριέρα μοντέλο στις ΗΠΑ, και με κάθε ευκαιρία δηλώνει την καταγωγή της. Είναι ένα μοντέλο που αξίζει να γνωρίσεις. Έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες όπως το Grey’s Anatomy.

Από μικρή είχε πάθος με το τραγούδι και τα ιατρικά επαγγέλματα όμως τα τελευταία 3 χρόνια και εντελώς απροσδόκητα, με την κομψή και αριστοκρατική της παρουσία, κατέκτησε τις πασαρέλες του Λος Άντζελες και κοσμεί τον χώρο της υψηλής μόδας.

Έχει συνεργαστεί κατ´ επανάληψη με Αμερικανικούς οίκους υψηλής ραπτικής όπως Nicole Miller New York, Stello Couture, Pedram Couture, Berta Bridal, Eric Rosete / Mr. Triple X, Walter Collection, Rocky Gathercole και με πολλούς άλλους.

Η Κορίννα είναι ένα από τα αποκλειστικά και αγαπημένα μοντέλα πασαρέλας του διάσημου σχεδιαστή μόδας των αστέρων του Χόλυγουντ, Michael Costello (Αστέρια όπως την Beyoncé, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Britney Spears, Gwen Stefani, Rumer Willis, κλπ.)

Παράλληλα με τον χώρο της μόδας η Κορίννα έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες όπως το Grey’s Anatomy, New Girl, Rush Hour, Grandfathered κλπ. Πρόσφατα και ανάμεσα από εκατοντάδες μοντέλα, η Κορίννα επιλέχθηκε από τους σκηνοθέτες Jon Lucas και Scott Moore για έναν μικρό ρόλο στο πλευρό του ηθοποιού Colin Egglesfield. Επίσης συμμετέχει στην αμερικανική κωμωδία Bad Moms με πρωταγωνίστρια την Mila Kunis που άρχισε να προβάλετε στους κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου.

Η Κορίννα Καπλάνη κατέχει πτυχίο μουσικής, πτυχίο στις γενικές επιστήμες και συνεχίζει σπουδές στην Διάγνωση Ιατρικών Υπερηχογραφημάτων, και τώρα εργάζεται ως μοντέλο και συνεχίζει με της σπουδές της.
Στιγμή αδυναμίας: Δεν μπορώ να πω όχι στην σοκολάτα.

Είναι ελεύθερη και πιστεύει στο φλερτ «Φυσικά και υπάρχει φλερτ στις ήμερες μας. Το φλερτ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικό όταν γίνεται με όμορφο, παιχνιδιάρικο τρόπο, σεβασμό και το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Δεν είναι ανταγωνισμός και δεν θα ήθελα να αποθαρρύνω κανέναν. Όλα τα φλερτ έχουν την χάρη τους, με κάνουν να χαμογελώ.»

Όσο για το ιδανικό αρσενικό, απαντάει με ευθύτητα: «Από εξωτερική εμφάνιση θα πρέπει να έχει αρρενωπή φυσιογνωμία, καλοσχηματισμένο σώμα, εκφραστικά μάτια, όμορφο χαμόγελο και να είναι καλοντυμένος, να έχει προσωπικό στυλ. Να είναι τζέντλεμαν.

Καλώς αναθρεμμένος με παιδεία. Δηλαδή με νοητική και ψυχική καλλιέργεια άσχετα από το επίπεδο σπουδών του. Να είναι ειλικρινής, έντιμος, να έχει ακεραιότητα και ήθος. Ποιότητες που εμπνέουν εμπιστοσύνη και θαυμασμό.

Να είναι ρομαντικός, ευαίσθητος, με μεγάλη καρδιά, να έχει απαραίτητα χιούμορ και να αγαπά την μουσική. Να πιστεύει στον εαυτό του, να εργάζεται σκληρά, να έχει στόχους και να ξέρει τι θέλει. Δεν υπάρχει τίποτα ποιο σέξι από έναν δυναμικό και επιτυχημένο άνδρα, με ευγένεια και ήθος. Γιατί η πραγματική ομορφιά πηγάζει απ´ τον χαρακτήρα!

Στην τελική θέλω να υπάρχει μεγάλη έλξη, φωτιά τόσο από εμένα, όσο κι από εκείνον. Αν δεν είμαστε και οι δυο τρελά ερωτευμένοι, δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι με κάποιον απλά και μόνο για να μην είμαι μόνη μου.»

Δείτε την στο twitter το Facebook και το Instagram

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Korinna Kaplanis 1

Korinna Kaplanis 2

Korinna Kaplanis 3

Korinna Kaplanis 4

Korinna Kaplanis 5

Korinna Kaplanis 6

Korinna Kaplanis 7

Korinna Kaplanis 8

Korinna Kaplanis 9 Korinna Kaplanis 10 Korinna Kaplanis 11 Korinna Kaplanis 12 Korinna Kaplanis 13 Korinna Kaplanis 14 Korinna Kaplanis 15 Korinna Kaplanis 16 Korinna Kaplanis 17 Korinna Kaplanis 18 Korinna Kaplanis 19 Korinna Kaplanis 20 Korinna Kaplanis 21 Korinna Kaplanis 22 Korinna Kaplanis 23 Korinna Kaplanis 24 Korinna Kaplanis 25 Korinna Kaplanis 26 Korinna Kaplanis 27 Korinna Kaplanis 28 Korinna Kaplanis 29 Korinna Kaplanis 30 Korinna Kaplanis 31



Spread the love