Spread the love


Η Κορίννα είναι 100% Ελληνίδα, με τεράστια καριέρα μοντέλο στις ΗΠΑ, και με κάθε ευκαιρία δηλώνει την καταγωγή της. Είναι ένα μοντέλο που αξίζει να γνωρίσεις. Έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες όπως το Grey’s Anatomy.

Από μικρή είχε πάθος με το τραγούδι και τα ιατρικά επαγγέλματα όμως τα τελευταία 3 χρόνια και εντελώς απροσδόκητα, με την κομψή και αριστοκρατική της παρουσία, κατέκτησε τις πασαρέλες του Λος Άντζελες και κοσμεί τον χώρο της υψηλής μόδας.

Έχει συνεργαστεί κατ´ επανάληψη με Αμερικανικούς οίκους υψηλής ραπτικής όπως Nicole Miller New York, Stello Couture, Pedram Couture, Berta Bridal, Eric Rosete / Mr. Triple X, Walter Collection, Rocky Gathercole και με πολλούς άλλους.

Η Κορίννα είναι ένα από τα αποκλειστικά και αγαπημένα μοντέλα πασαρέλας του διάσημου σχεδιαστή μόδας των αστέρων του Χόλυγουντ, Michael Costello (Αστέρια όπως την Beyoncé, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Britney Spears, Gwen Stefani, Rumer Willis, κλπ.)

Παράλληλα με τον χώρο της μόδας η Κορίννα έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες όπως το Grey’s Anatomy, New Girl, Rush Hour, Grandfathered κλπ. Πρόσφατα και ανάμεσα από εκατοντάδες μοντέλα, η Κορίννα επιλέχθηκε από τους σκηνοθέτες Jon Lucas και Scott Moore για έναν μικρό ρόλο στο πλευρό του ηθοποιού Colin Egglesfield. Επίσης συμμετέχει στην αμερικανική κωμωδία Bad Moms με πρωταγωνίστρια την Mila Kunis που άρχισε να προβάλετε στους κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου.

Η Κορίννα Καπλάνη κατέχει πτυχίο μουσικής, πτυχίο στις γενικές επιστήμες και συνεχίζει σπουδές στην Διάγνωση Ιατρικών Υπερηχογραφημάτων, και τώρα εργάζεται ως μοντέλο και συνεχίζει με της σπουδές της.
Στιγμή αδυναμίας: Δεν μπορώ να πω όχι στην σοκολάτα.

Είναι ελεύθερη και πιστεύει στο φλερτ «Φυσικά και υπάρχει φλερτ στις ήμερες μας. Το φλερτ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικό όταν γίνεται με όμορφο, παιχνιδιάρικο τρόπο, σεβασμό και το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Δεν είναι ανταγωνισμός και δεν θα ήθελα να αποθαρρύνω κανέναν. Όλα τα φλερτ έχουν την χάρη τους, με κάνουν να χαμογελώ.»

Όσο για το ιδανικό αρσενικό, απαντάει με ευθύτητα: «Από εξωτερική εμφάνιση θα πρέπει να έχει αρρενωπή φυσιογνωμία, καλοσχηματισμένο σώμα, εκφραστικά μάτια, όμορφο χαμόγελο και να είναι καλοντυμένος, να έχει προσωπικό στυλ. Να είναι τζέντλεμαν.

Καλώς αναθρεμμένος με παιδεία. Δηλαδή με νοητική και ψυχική καλλιέργεια άσχετα από το επίπεδο σπουδών του. Να είναι ειλικρινής, έντιμος, να έχει ακεραιότητα και ήθος. Ποιότητες που εμπνέουν εμπιστοσύνη και θαυμασμό.

Να είναι ρομαντικός, ευαίσθητος, με μεγάλη καρδιά, να έχει απαραίτητα χιούμορ και να αγαπά την μουσική. Να πιστεύει στον εαυτό του, να εργάζεται σκληρά, να έχει στόχους και να ξέρει τι θέλει. Δεν υπάρχει τίποτα ποιο σέξι από έναν δυναμικό και επιτυχημένο άνδρα, με ευγένεια και ήθος. Γιατί η πραγματική ομορφιά πηγάζει απ´ τον χαρακτήρα!

Στην τελική θέλω να υπάρχει μεγάλη έλξη, φωτιά τόσο από εμένα, όσο κι από εκείνον. Αν δεν είμαστε και οι δυο τρελά ερωτευμένοι, δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι με κάποιον απλά και μόνο για να μην είμαι μόνη μου.»

Δείτε την στο twitter το Facebook και το Instagram

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Korinna Kaplanis 1

Korinna Kaplanis 2

Korinna Kaplanis 3

Korinna Kaplanis 4

Korinna Kaplanis 5

Korinna Kaplanis 6

Korinna Kaplanis 7

Korinna Kaplanis 8

Korinna Kaplanis 9Korinna Kaplanis 10Korinna Kaplanis 11Korinna Kaplanis 12Korinna Kaplanis 13Korinna Kaplanis 14Korinna Kaplanis 15Korinna Kaplanis 16Korinna Kaplanis 17Korinna Kaplanis 18Korinna Kaplanis 19Korinna Kaplanis 20Korinna Kaplanis 21Korinna Kaplanis 22Korinna Kaplanis 23Korinna Kaplanis 24Korinna Kaplanis 25Korinna Kaplanis 26Korinna Kaplanis 27Korinna Kaplanis 28Korinna Kaplanis 29Korinna Kaplanis 30Korinna Kaplanis 31Spread the love