Spread the love


Αυτό το κορίτσι δεν είναι να φορέσει μαγιό, γιατί όλοι τρέχουν από πίσω της μια που το θέαμα που παρουσιάζει με το «ζουμερό» κορμί της είναι μοναδικό. Απολαύστε την όταν απολάμβανε το μπάνιο της στη παραλία της Ίμπιζα και έκανε τους θαυμαστές της να τη λατρέψουν.

Ο λόγος για την Leigh – Anne που απόλαυσε τις ακτίνες του ήλιου, την παραλία και την θάλασσα στην πολύ γνωστή παραλία της Ίμπιζα φορώντας ένα πολύ σέξι μαγιό, που καταγράφηκε ως η πιο «hot» παρουσία για τον Ιούλιο του 2016.

Αυτό το 24χρονο κορίτσι ξεχωρίζει και από το φωνητικό της ταλέντο, αλλά και από τα υπέροχα οπίσθιά της που δεν άφησαν κανένα λουόμενο να μην τα σχολιάσει.

Η Leigh – Anne Pinnock είναι μέλος του Βρετανικού συγκροτήματος «Little Mix» που απαρτίζεται από τέσσερα δροσερά κορίτσια που αγαπιούνται ιδιαιτέρως από την Βρετανική νεολαία, και όχι άδικα

Έχει γεννηθεί στις 4 Οκτωβρίου 1991 και έχει πολύ δρόμο μπροστά της, αφού όπως και να το δούμε, αυτό το κορίτσι ξεχωρίζει.

Δείτε περισσότερα εδώ: 1883magazine.com

Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με 1,623 δημοσιεύσεις της κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα σε περισσότερους από 1,8 εκατομμύρια ακόλουθους.

Δείτε τη στο facebook και  στο instagram

Απολαυστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Leigh Anne Pinnock 1 Leigh Anne Pinnock 2 Leigh Anne Pinnock 3 Leigh Anne Pinnock 4 Leigh Anne Pinnock 5 Leigh Anne Pinnock 6 Leigh Anne Pinnock 7 Leigh Anne Pinnock 8 Leigh Anne Pinnock 9 Leigh Anne Pinnock 10



Spread the love