Spread the love


Είμαστε όλοι υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή της Μαρίας Μενούνος, όπως και το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά και την τεράστια καριέρα της. Όμως όλοι οι διάσημοι έχουν τις άτυχες στιγμές τους, όπως αυτή όπου ακολουθεί ..

Η Maria Menounos είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας κινηματογραφικές προσωπικότητες, που διαθέτει ένα πανέμορφο και γυμνασμένο κορμί, που λατρεύουμε να το βλέπουμε, ότι και αν φοράει.

Η διάσημη καλλονή, σχεδόν πριν από πέντε χρόνια φόρεσε το μαύρο της bikini και βγήκε στην παραλία για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά η μοίρα και οι παπαράτσι της επιφύλαξαν μια έκπληξη.

Η σέξι, αλλά «απρόσεκτη» Μαρία,  βγαίνοντας από την θάλασσα για να ξαπλώσει στην παραλία πρόσφερε ένα θέαμα μοναδικό, αφού η «απροσεξία» της μας αποκάλυψε το επίμαχο σημείο του σώματος της..

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το «ατύχημά» της έκανε το γύρο του κόσμου γεμίζοντας πολλές σελίδες του διαδικτύου και το κίτρινων εφημερίδων.

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

maria menounos 1 maria menounos 2 maria menounos 3 maria menounos 3amaria menounos 4 maria menounos 5 maria menounos 6 maria menounos 7 maria menounos 8 maria menounos 9 maria menounos 10 maria menounos 11 maria menounos 12 maria menounos 13



Spread the love