Spread the love


Η αλήθεια είναι ότι δεν τους τρομάζει η τεράστια διαφορά ηλικίας αφού το 36χρονο μοντέλο Elisabetta Gregoraci αναστάτωσε όλη την Μύκονο με το κορμί της και όλοι σχολίασαν την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τον 66χρονο εκατομμυριούχο σύζυγο της. Δείτε τις φωτογραφίες.

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο για να απολαύσουν τις διακοπές τους, και μαζί απολαμβάνουν τις βουτιές και τις βόλτες τους στο γραφικό και κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων.

Η διαφορά ηλικίας που είναι γύρω στα 30 χρόνια δεν εμπόδισε το ζευγάρι να ερωτευτεί και να παντρευτεί.

Εκείνη είναι 36 ετών με τέλειο κορμί και εκείνος 66χρονος με πολλά χρήματα που μπορεί να της προσφέρει ότι έχει ανάγκη, ζουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα σχόλια και τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο, Elisabetta Gregoraci σε παραλία της Μυκόνου με τον σύζυγό της, τον 66χρονο εκατομμυριούχο Flavio Briatore, και όπως καταλαβαίνουμε για ακόμα μια φορά ο έρωτας είναι τυφλός αφού χρόνια δεν κοιτά

Η γνωστή κυρία στα 36 της διαθέτει μια καλλίγραμμη και γυμνασμένη σιλουέτα, όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε και με τυρκουάζ bikini να κάνει τις βουτιές της και να «μαγνητίζει» τα βλέμματα, με τους πολύ γυμνασμένους της κοιλιακούς, αλλά και με τα υπέροχα οπίσθιά της που τα ζήλεψαν ακόμα και 20χρονες.

Όσο για τα social media, απλά να αναφέρουμε ότι ανέβασε πολύ όμορφες φωτογραφίες στο Instagram μαζί με τον σύζυγό της και με τον ανήλικο γιο της, όπως και φωτογραφίες με τις ομορφιές της Μυκόνου που έκανε πολύς διαδικτυακούς της φίλους να ζηλέψουν.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Elisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci  Elisabetta Gregoraci Elisabetta GregoraciElisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci Elisabetta Gregoraci



Spread the love