Spread the love


Η 34χρονη ηθοποιός Erika Jordan άναψε φωτιές στη Sunset Boulevard του Λος Άντζελες, την Κυριακή 31 Ιουλίου φορώντας ένα μπλου τζιν που άφηναν τα τα οπίσθιά της σε κοινή θέα. Είναι μια επιτυχημένη Γερμανίδα ηθοποιός με εξειδίκευση στις ερωτικές σκηνές.

Ότι και να πούμε για την 34χρονη Erika Jordan θα είναι λίγο, αφού το βιογραφικό της δεν χωρά σε κανένα άρθρο Αυτά όμως που πρέπει να συγκρατήσετε είναι ότι έχει γεννηθεί στις 18 Μαΐου του 1982 και έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και πολύ ερωτικό κορμί.

Γεννήθηκε στο Ansbach, της Γερμανίας και μετακόμισε στο Tucson της Αριζόνα με την οικογένειά της στην ηλικία των 6 ετών. Σήμερα ζει στη Νότια Καλιφόρνια, και εργάζεται ως ηθοποιός, και πιστοποιημένη εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της.

Δείτε σε ποιες ερωτικές ταινίες έχει εμφανιστεί: celebritymoviearchive.com

Στην ηλικία των 20 ετών, υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με το «Playboy TV» ως το κορίτσι που έλεγε τον καιρό, και στη συνέχεια παρουσίαζε την δική της εκπομπή..

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην σταδιοδρομία της έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες του περιοδικού «Playboy» οκτώ φορές μέχρι σήμερα, και το όνομά της έχει συμπεριληφθεί στην λίστα με των «Top 100» με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, από το «Playboy» και στο περιοδικό «Maxim Top 100 Hometown Hotties list».

Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι αυτό το κορίτσι έχει και εναλλακτικό όνομα καριέρας, που και με αυτό είναι γνωστό, Yasmin Rad, και εάν δεν πιστεύεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, δεν έχετε πάρα να πατάσσεται το link που ακολουθεί για να την δείτε στο Facebook

Δείτε τη στο κανάλι της στο youtube και στην σελίδα της erikajordan.net

Δείτε τη στο twitter το και στο instagram

Απολαύστε την σε μια δημοσία έξοδο με το μπλου τζιν που την αφήνει εντελώς ακάλυπτη:

Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan

Δείτε και ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει στα social media..

Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan 9 Erika Jordan 10 Erika Jordan Erika Jordan Erika Jordan

Δείτε σε ποιες κινηματογραφικές ταινίες έχει πρωταγωνιστήσει:  imdb.com



Spread the love