Spread the love


Ο δεκάλογος που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα με 10 πολύ απλά μυστικά που κάνουν τους άντρες να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από πάνω τους. Στη ζωή, και στις ερωτικές σχέσεις οι πιο απλές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά κορίτσια!!

Κάθε γυναίκα έχει τον τρόπο της να «ξελογιάσει» έναν άντρα με πολύ απλά. Ορισμένες φορές δε χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα απλά να εφαρμόσει ορισμένα κόλπα που ερεθίζουν κάθε νορμάλ άντρα στην στιγμή. Πέρα όμως από τα συνηθισμένα, συχνά υπάρχουν και κάποια μυστικά που ενδεχομένως δεν ξέρεις ότι τρελαίνουν τους άντρες.

Έτσι, αυτά είναι όσα προσέχουν οι άντρες επάνω σας κορίτσια:

1) Περιποιημένα νύχια, αλλά όχι πολύ μακριά. Παρόλο που πίστευες το αντίθετο, στους άντρες δεν αρέσουν τα πολύ μακριά νύχια. Άσε που δε βολεύουν και πολύ στο σεξ.

2) Το διακριτικό άρωμα που το έχουν συνδυάσει μαζί σου. Αντίθετα, σιχαίνονται να ρίχνεις το μισό μπουκάλι κολόνιας επάνω σου. Γιατί, εκτός από το ότι μυρίζεις τόσο έντονα που του προκαλείς πονοκέφαλο και ανακατωσούρα στο στομάχι, όταν πάει να σε φιλήσει, το άρωμα, με το οποίο έχεις ποτίσει όλο το κορμί σου, αφήνει αυτή την απαίσια, πικρή γεύση στα χείλη και τη γλώσσα του.

3) Τους αρέσει να ενδιαφέρεσαι για εκείνους, αλλά όχι να κάνεις σαν απελπισμένη. Θέλουν να τους θες, αλλά όχι να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς εκείνους. Αυτό θα τους πνίξει και θα φύγουν με την πρώτη ευκαιρία. Στους άντρες αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες και αν αδιαφορείς και λιγάκι που και που, κολλάνε περισσότερο.

4) Κολλάνε με τις γυναίκες που έχουν την άποψή τους και την εκφράζουν, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Αντίθετα, ξενερώνουν με εκείνες που λένε «Ναι» σε όλα και που τα αφήνουν όλα επάνω τους.

5) Εκτιμούν εκείνες που δεν αναφέρουν ποτέ το παρελθόν, γιατί απλά δε βρίσκουν κανένα λόγο να το κάνουν. Τουλάχιστον μπροστά τους. Τους ξενερώνει απίστευτα μια κοπέλα που μιλάει συνεχώς για τον πρώην της, είτε αποθεώνοντάς τον, είτε με το να τον βρίζει και να τον κατηγορεί με κάθε ευκαιρία.

6) Οι άντρες είναι από τη φύση τους κυνηγοί, γι’ αυτό και τους αρέσει το δύσκολο. Μια γυναίκα που θα προσπαθήσουν για να την κατακτήσουν, θα την εκτιμήσουν περισσότερο. Το εύκολο γι’ αυτούς δεν κρατάει πολύ. Το βαριούνται. Ναι! Είναι αλήθεια πως αν η κοπέλα τους τα δώσει όλα από το πρώτο ραντεβού, το πιο πιθανό είναι να βαρεθούν και να την παρατήσουν πολύ γρήγορα.

7) Θέλουν να ακούσουν την άποψή σου, αλλά αν επιμείνεις πάρα πολύ τους ξενερώνεις. Δε θέλουν δασκάλα, ούτε να γίνεις η δεύτερη μαμά τους.

8) Τους αρέσουν τα κορίτσια που είναι cool και όχι δήθεν. Που δεν ξινίζουν συχνά τα μούτρα τους και δεν είναι προσκολλημένες σε «πρέπει». Οι άντρες θέλουν να περνούν καλά στη σχέση τους και αν έχουν πολύ γκρίνια και μουρμούρα, θα φύγουν.

9) Τους αρέσουν οι ευγενικές και καλοσυνάτες κοπέλες. Εκείνες που χαμογελούν συχνά και που μπορούν να τις γνωρίσουν άνετα στην οικογένεια και στους φίλους τους, χωρίς να ντρέπονται ή να φοβούνται μήπως τους ξεφύγει καμία χοντράδα. Αντίθετα, τους ξενερώνουν τρελά τα κορίτσια που βρίζουν.

10) Τέλος, οι άντρες εκτιμούν τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και ξενερώνουν με εκείνες που τη μία είναι έτσι και την άλλη αλλιώς. Τη μία κρύο και την άλλη ζέστη. Μπορεί στην αρχή, εξαιτίας του αντρικού εγωισμού τους να το παλέψουν ή και να κολλήσουν, αλλά γρήγορα θα βαρεθούν και δεν θα ασχοληθούν παραπάνω.

Δείτε ακόμα;

Η Dayane Mello τρέλανε το φεστιβάλ Βενετίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love