Spread the love


Η 26χρονη Britt Maren είναι μια πανέμορφη Αμερικανίδα με καταγωγή από την Σουηδία, οπότε συνδυάζει και τα δυο για να την αναδείξουμε ως την πιο καυτή Σουηδέζα νοικοκυρά, με τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες που έχουμε παρουσιάσει.

H Britt Maren φωτογραφήθηκε στην κουζίνα της από τον Swim Daily για περιοδικό που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο 2016. Έχει γεννηθεί στις 17 Μαΐου 1990 και είναι μια γυναίκα που έχει πολλά να δώσει στον κόσμο της μόδας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε για όσους δεν την γνωρίζετε, είναι ανερχόμενο μοντέλο με αρκετά χιλιόμετρα στην πασαρέλα και εκατοντάδες εκπληκτικές πόζες.

Η 26χρονη Αμερικανίδα, κατάγεται από τη Σουηδία και μετά από αυτή την φωτογράφιση έχει γίνει viral στις ανδρικές φαντασιώσεις, και όχι άδικα.

Το μοντέλο, δείχνει με τον πιο παραστατικό τρόπο πώς πρέπει να είναι μια σωστή νοικοκυρά, μέσα αλλά κι έξω από την κουζίνα της.

Έτσι, η Britt Maren, όταν περιμένει το αγόρι της στο σπίτι θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Φορώντας τα σέξι εσώρουχά της, του πλένει, του καθαρίζει και φυσικά του μαγειρεύει. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες κρατάνε ένα σπίτι όρθια, και εδώ που τα λέμε ένας άντρας δεν θέλει και πολλά για να μείνει κολλημένος σε μια γυναίκα..

Η Britt παίρνει άξια τον τίτλο της πιο σέξι νοικοκυράς και μας δηλώνει ότι είναι κορίτσι για σπίτι, κι εμείς απλά κάνουμε ότι την πιστεύουμε.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Britt Maren φωτογραφήθηκε στην κουζίνα της από τον Swim Daily για περιοδικό που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο 2016. Έχει γεννηθεί στις 17 Μαΐου 1990 και είναι μια γυναίκα που έχει πολλά να δώσει στον κόσμο της μόδας.

Δείτε τη σελίδα της: brittmaren.com  το twitter το facebook  και το instagram

Απολαυστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren

Δείτε και ορισμένες πρόσφατες φωτογραφίες της που αναδεικνύουν το τέλειο και αψεγάδιαστο κορμί της, που δικαίως αποτελεί μια γυναίκα πρότυπο στις αντρικές φαντασιώσεις.

Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren Britt Maren



Spread the love