Spread the love


Η Χριστιάνα Μούσση φέρνει τον καύσωνα, και ας έχει έρθει για τα καλά το φθινόπωρο. Την Χριστιάνα την γνωρίσαμε πρόπερσι τον χειμώνα στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή. Πλέον έχει βρει τον δρόμο της και όταν βγαίνει στην παραλία ανεβάζει το θερμόμετρο. Απολαύστε τη.

Ο Μάρκος Σεφερλής είχει βαλθεί να μας τρελάνει αφού μετά τη Τζούλια Νόβα ήρθε είχε επιλέξει την Χριστιάνα Μούση. Το πανέμορφο μοντέλο είναι ένα εγχώριο αγγελάκι που μας κολάζει με τις κρυφές του χάρες.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει κάνει σεμινάρια σχεδίου μόδας. Η Χριστιάνα σχεδιάζει και ράβει και τα δικά της ρούχα ενώ ξεκίνησε το μόντελινγκ μόλις το 2008. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές επιδείξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι ότι σου έχει χαρίσει καυτά ενσταντανέ τα οποία μπορείς να απολαύσεις παρακάτω.

Η διαφορά μεταξύ στιλ και μόδας είναι η ποιότητα.

Η Χριστάνα Μούσση προκαλεί να φορέσουμε όχι μόνο ό,τι επιλέγει αλλά και όσα σχεδιάζει.
To blog Dare n’ Wear είναι ένα πολύ πετυχημένο blog με αρκετές followers και για αυτό έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι περήφανη. Είναι μόλις 26 ετών και έχει καταφέρει να δώσει το στίγμα της στη μόδα. Στο blog που έχει σχεδιάσει η ίδια με τους συνεργάτες της ανεβάζει προτάσεις για casual αλλά και πιο καλό ντύσιμο.

Είναι όμορφη έξυπνη και της αρέσει να προκαλεί. Το βλέμμα της είναι καθηλωτικό και τα μάτια της αλλάζουν χρώμα όταν μιλάει για αυτά που την παθιάζουν. Έχει σπουδαία πλάνα για το μέλλον και αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια.

Πλέον τα blogs ανήκουν στην κατηγορία της πιο γρήγορης ενημέρωσης. Στόχος τους είναι να παρουσιάζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, το καθένα με μια δικιά του προσωπική πινελιά και οι προτάσεις τους είναι τόσο διαφορετικές και μοναδικές μεταξύ τους που καλύπτουν όλη την γκάμα των αναγνωστριών ως προς το στιλ τους.
Στο Dare-n-Wear, είτε αναφερόμαστε σε κάποιο καθημερινό look ή βραδινό, σκισμένο τζιν ή pencil φούστα, δίνουμε έμφαση στην εμφάνιση της γυναίκας να είναι πάντα εντυπωσιακή.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον άντρα και πως θα πρέπει να είναι ντυμένος;

Ο άντρας για μένα σημαίνει δυναμισμός, ασφάλεια και τρυφερότητα. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να αποπνέει το ντύσιμο του. Οι πρώτοι κανόνες της αντρικής μόδας θέλουν τις γραμμές των ρούχων τους αρκετά κλασικές με τα παντελόνια σε κλασική γραμμή να επικρατούν, όπως και τα παπούτσια Oxfords που συνδυάζονται ακόμη και με τζιν. Θεωρώ ότι οι άντρες διανύουν τη πιο σέξι ενδυματολογικά εποχή τους.

Δείτε το site της: dare-n-wear.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

H Χριστιάνα Μούσση ήταν το κορίτσι που μας τρέλανε στο video clip του Νίκου Γκάνου «Last Summer»

Δες την στην Ίμπιζα σε διαφήμιση του Martini:

Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση

Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση  Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση

Χριστιάνα Μούσση



Spread the love