Spread the love


Η Δήμητρα Ζαφείρα, είναι μια κοπέλα που εικόνα της είχαμε μόνο από τα πάνελ της τηλεόρασης όπου συχνά πυκνά μας μιλούσε κοινωνικά ζητήματα, αναλύοντας συμπεριφορές. Όμως, αυτό το κορίτσι έχει προσωπικότητα και τέλειο σώμα που αξίζει να δεις.

Την βλέπαμε μέχρι τώρα σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές, όμως φέτος το καλοκαίρι ανακαλύψαμε τον λογαριασμό της στο Instagram που μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού η κοπέλα έχει κορμί και παίρνει τις τέλειες πόζες για να τη θαυμάσουν οι φίλοι που την ακολουθούν.

Ο λόγος για την ξανθιά και πανέμορφη ψυχολόγο Δήμητρα Ζαφείρα, την οποία πριν λίγα χρόνια γνωρίσαμε στο πρωινό του Mega με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ στην συνέχεια συνεργάστηκε και με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η όμορφη Δήμητρα Ζαφείρα θα μπορούσε να ακολουθήσει και άλλη επαγγελματική πορεία, όπως να γίνει μοντέλο, αφού όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν, το κορίτσι το έχει!!

Όσο για το βιογραφικό της είναι μεγάλο, και έχει ενδιαφέρον:

Κλινική Ψυχολόγος

Έλκει την καταγωγή της από τα Καλάβρυτα. Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές της στο «Μοντεσσοριανό Σχολείο Τότας Ζάφειρα» και σε δημόσια Αθηνών. Απέκτησε το πτυχίο του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου το 1999.

Μετεκπαιδεύτηκε σε πρόγραμμα ειδίκευσης στην κλινική ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πρόγραμμα Ψυχολογίας του Φ.Π.Ψ..

Εργάζεται από το 2009 έως και σήμερα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλοκωφών, ενώ ταυτόχρονα είναι σε διάθεση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών καθώς και στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Τυφλών. Είναι υπεύθυνη πρόληψης της σχολικής βίας και του εκφοβισμού της σχολικής μονάδας, υποστηρίζει ψυχολογικά τα παιδιά και εκπαιδεύει και στηρίζει επίσης τις οικογένειές τους.

Έχει εργαστεί ακόμη για ένα διάστημα στο πρότυπο Κέντρο Παθολογίας Λόγου – Φωνής – Ομιλίας “Λέγειν”. Από το 1999 – 09, εργάστηκε στο Κέντρο Πρόνοιας & Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Δραπετσώνα, παρέχοντας ψυχολογικές υπηρεσίες στους δημότες και σε ομάδες γονέων ως ψυχολόγος.

Από το 2005 διατηρεί το προσωπικό της γραφείο και εργάζεται ως κλινική ψυχολόγος για ενήλικες και παιδιά. Έχει εργαστεί επίσης εθελοντικά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Ψυχιατρικό Τμήμα Εφήβων Νέων του Νοσοκομείου “Γεννηματά”. Υπήρξε επιστημονική συνεργάτης σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα των καναλιών, “Mega”, “Ant 1”, “Star”.

Μελέτες της δημοσιεύονται σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Μεταξύ  των άλλων εργασιών της, είναι συγγραφέας των, “Διαφορές σε χαρακτηριστικά προσωπικότητας θεραπευτών διαφορετικών κατευθύνσεων”, “Διαταραχές ταυτότητας φύλου στα παιδιά”, “Μελέτη παρέμβασης πρωτογενούς πρόληψης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση”, “Ο σεισμός και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί στα παιδιά” – εγχειρίδιο προτεινόμενο στο ΥΠ. Παιδείας.

Σταθμός στην επιστημονική της πορεία, είναι η έρευνα, “Ψυχοσωματική Ιατρική, Αρχές και Θεωρητικό Πλαίσιο, η περίπτωση του Ζαχαρώδη Διαβήτη”. Αρθρογραφεί ακόμη στον ευρύτερο ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, όπως, TLife.gr, zougla, iatropaideia, κ.α.

Ξέρει να ποζάρει, και γράφει ωραία στον φακό στις καλοκαιρινές της φωτογραφίες με μαγιό.

Δείτε τη στο το και στο instagram

Τι καλύτερο να έχουμε αυτή τη γυναίκα γιατρό να μας λύνει τα περισσότερα προβλήματα μας, αν όχι όλα:

Δήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραΔήμητρα ΖαφείραSpread the love